Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.–20.7.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Rapu 21.6.–22.7.

Seuraelämä vilkastuu, ja löydät helposti uusia ystäviä. Romanssi on vahvasti mukana kuvioissa, olet sitten sitoutunut tai vapaa. Sinun on aiempaa helpompi toteuttaa itseäsi myös työelämässä. Perhe-elämää värittää jokin ratkaisevan tärkeä mutta positiivinen päätös.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet valmis satsaamaan kunnianhimoisiin tavoitteisiisi ja näyttämään toisille, mistä sinut on tehty. Haluat seurata intuitiotasi ja sen myötä ylittää kaikki mahdolliset esteet. Eräs on valmis tekemään kaikkensa, jotta onnistut pyrkimyksissäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Haluat saada enemmän irti elämästä, ja tästä lähtien se on yksi päämääristäsi. Onnistut luomaan siteitä sekä vanhoihin että uusiin tuttavuuksiin työ- tai vapaa-ajalla. Valmistaudu iloiseen yllätykseen!

Vaaka 23.9.–22.10.

Silmäsi aukenevat, ja näet, mitä ympärilläsi todella tapahtuu. Olet valmis katsomaan pinnan alle, etkä pidä mitään itsestään selvänä, mikä voi olla hyvin paljastavaa. Olet oikealla tiellä. Älä luovuta nyt, kun onnistuminen on lähellä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tulevat kuusi viikkoa voivat tuoda eteesi monia uusia tuttavuuksia, mutta ne voivat tarjota myös haasteita kanssakäymisissä toisten kanssa. Toisaalta ilma saattaa puhdistua. Tärkeä keskustelu voi paljastaa jotakin jännittävää tulevaisuudesta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinulla riittää energiaa työhön ja päivittäisiin rutiineihin. Olet sisukas ja valmis kantamaan vastuusi. Ole hereillä, sillä jokin kohtaaminen voi olla sinulle hyödyksi monin eri tavoin. Läheisesi tuki antaa sinulle itseluottamusta haaveesi toteuttamiseen.

Kauris 21.12.–19.1.

Luova puolesi tulee esille, ja rohkaistut ilmaisemaan itseäsi vapaammin. Kanssakäymisesi toisten kanssa hyötyy herkkyydestäsi ja valmiudestasi kuunnella heitä. Oletko valmis saattamaan jonkin asian loppuun? Löydät siihen juuri oikeat sanat.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kotielämässä alkaa tapahtua hiljaisemman kauden jälkeen. Jos suunnitelmat ovat olleet jäissä, Marsin ansiosta asiat saavat vauhtia. Viikkoa leimaa positiivinen muutos, jolloin olet valmis päästämään irti menneestä ja tervehdit ilolla tulevaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Pystyt parhaiten edistämään asiaasi tulemalla rohkeasti esiin. Vain siten onnistut tekemään toisiin vaikutuksen, jolla on merkitystä pidemmällä tähtäimellä. Älä unohda romantiikkaa, sillä säpinää on luvassa.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet valmis hiljentämään vähän tahtia. Impulsiivisuutesi vähenee ja pystyt entistä paremmin kuuntelemaan sisimpääsi. Luova herkkyytesi pääsee nyt esille. Taloustilanne saattaa rauhoittua, joten elämä alkaa tuntua helpommalta.

Härkä 20.4.–20.5.

Marsin ansiosta löydät itsestäsi uutta elinvoimaa. Sinulta löytyy nyt rohkeut­ta käydä käsiksi ongelmiin, joita olet aiemmin pyrkinyt välttelemään. Saatat jopa tarttua haasteisiin, jotka vievät sinut mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Seuraavat puolitoista kuukautta ovat oivaa aikaa keskeneräisten asioiden loppuunsaattamiseen. Onnistut tutkailemaan mahdollisuuksia, joista olet haaveillut pitkään. Myös raha-asioissa voi tapahtua käänne parempaan.

Tutustu mm. ­horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X