Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.–25.10.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulla saattaa olla jokin unelma, jonka haluaisit toteuttaa. Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti tavoitettasi. Kun aloitat asian työstämisen, eteneminen voi olla todella nopeaa. Ryhdy siis heti tositoimiin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tuleva viikko voi tuoda mukanaan odottamattoman käänteen. Kuulet jotain, josta olet eri mieltä, ja haluat ottaa asiaan kantaa. Tunnet itsesi nyt vahvaksi ja itsevarmaksi ja uskallat kertoa oman mielipiteesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sosiaalinen elämäsi näyttää vilkkaammalta kuin koskaan aiemmin, ja tapaat jatkuvasti uusia kiinnostavia ihmisiä. Jos haluat lisätä näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa, nyt on hyvä hetki muuttaa toimintatapoja. Älä ujostele vaan astu rohkeasti valokeilaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Onko sinulla mielessäsi jokin projekti, jonka haluaisit käynnistää? Aloita sen työstäminen nyt. Saat paljon näkyvyyttä ja pääset esittelemään taitojasi muille. Ole rohkea ja ota yhteyttä vaikutusvaltaisiin ihmisiin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tulevalla viikolla voit saada kiehtovan tarjouksen, joka saattaa tuntua liian hyvältä ollakseen totta. Riskin ottaminen voi kuitenkin osoittautua lopulta kannattavaksi. Pysy silti koko ajan tarkkana, äläkä anna minkään seikan mennä omien arvojesi edelle.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt on aika päästää irti estoista ja puhua avoimesti tunteista. Jos kamppailet jonkin vaikean asian kanssa, kerro siitä rohkeasti muille. Kun pyydät apua, olosi helpottuu varmasti.

Oinas 20.3.–19.4.

On uuden alun aika. Päästä irti sellaisista ihmisistä, jotka tuottavat sinulle pahaa mieltä ja joiden seurassa ahdistut. Älä taivu muiden tahtoon, vaan uskalla sanoa myös ei. Itsevarmuutesi ja rohkeutesi lisääntyvät ajan kuluessa.

Härkä 20.4.–20.5.

Tulevalla viikolla elämääsi saattaa ilmaantua kiehtova henkilö. Jos haluat, että teidän välillenne kehkeytyy suhde, sinun täytyy tehdä aloite. Nyt on myös loistava hetki aloittaa jokin uusi projekti ja toimia inspiraationa muille.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet viime aikoina ahkeroinut ja tehnyt paljon töitä ja odotat nyt ansaitsemaasi palkintoa. Pysy kuitenkin kärsivällisenä, sillä vielä voi mennä jonkin aikaa ennen kuin olet saavuttanut kaikki tavoitteet. Asiat tapahtuvat aikanaan, joten älä suotta hermostu.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletko valmis uuteen alkuun? Tuleva viikko inspiroi sinua liikkumaan, ja saatkin sen ansiosta paljon lisää energiaa. Nyt on loistava hetki treenata vanhoja taitoja tai jopa kokeilla jotain aivan uutta lajia. Erilaisia mahdollisuuksia on loputtomasti.

Leijona 23.7.–22.8.

Uusia tarjouksia ja tilaisuuksia voi sadella eteesi, ja sinun on valittava viisaasti. Älä suostu mihin tahansa vaan tarkastele a­sioita myös kriittisestä näkökulmasta. Pienilläkin päätöksillä voi olla suuri vaikutus tulevaisuuteen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt on aika hoitaa talousasiat kuntoon. Useampikin ongelma saattaa vaatia huomiotasi, ja sinun voi olla vaikea hallita kaikkea. Pidä pää kylmänä. Mitä nopeammin saat asiat järjestykseen, sen parempi.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/­horoskoopit.

X