Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 2.–8.12.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat innostua etsimään uutta suuntaa elämääsi. Sisäinen palosi voi johtaa monenlaisiin muutoksiin, jotka tuovat päiviisi jännitystä ja tarkoituksenmukaisuutta. Halusi saada aikaan enemmän voi muuttaa sinua ja viedä kohti uutta alkua.

Kauris 21.12.–19.1.

Edessä on jännittävä viikko monine mahdollisuuksineen. Saatat tutustua ihmiseen, joka inspiroi sinua suuresti. Oli kyse sitten ystävyydestä tai romanttisesta tuttavuudesta, viihdyt hyvin hänen seurassaan. Päästä irti ylimääräisistä rajoitteista.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin tarjous tai uusi kuvio voi vaikuttaa liian hyvältä, jotta sen voisi ohittaa. Tarkista kuitenkin yksityiskohdat ikävien yllätysten varalta. Uusien ihmisten seura voisi avata tien kohti ennennäkemättömiä kokemuksia.

Kalat 19.2.–19.3.

Jokin tai joku voi viedä ajatuksesi pois normaalista elämänpiiristäsi. Kyse voi olla kaukosuhteesta tai työmahdollisuudesta ulkomailla. Älä jätä asioita puolitiehen, vaan tee ratkaisu puoleen tai toiseen.

Oinas 20.3.–19.4.

Jaksoa leimaavat voimakkaat visiot ja suuret tavoitteet. Haluat tutkia erilaisia mahdollisuuksia, jotka voisivat laajentaa elämänpiiriäsi positiivisella tavalla. Anna mielikuvituksesi lentää, sillä nyt pystyt muuttamaan ideasi käytäntöön.

Härkä 20.4.–20.5.

Rakkauselämäsi saa uutta puhtia, kun ihanteelliset energiat auttavat sinua ja kumppaniasi ymmärtämään toisianne. Tunnet sisäisen muutoksen, joka vaikuttaa koko elämääsi ja vie sitä kohti parempaa. Älä vastusta tätä prosessia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tunnet jakson alussa, että pystyt mihin vain. Päädyt uskomattomiin kuvioihin, joita toiset ovat valmiita tukemaan. Ennen kuin ryhdyt toimeen, varaudu ottamaan vastaan palautetta. Yhdessä saatte enemmän aikaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Ajatus kaikenlaisista uusista mahdollisuuksista saa energiasi virtaamaan. Mutta saatko mitään aikaiseksi? Se onnistuu, jos pysyt päätöstesi takana. Vakaa suunnitelma voi auttaa asiassa.

Leijona 23.7.–22.8.

Tunnet olevasi jonkin uuden alussa ja mietit mahdollisuuksien rajoissa olevia hankkeita. Pienen väännön jälkeen huomaat, että ne ovat toteuttamiskelpoisia, kunhan pidät jalat maassa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kemiasi natsaavat erään kanssa uskomattomalla tavalla. Oli kyse sitten rakkaussuhteesta, ystävyydestä tai työtoveruudesta, tilanne on ihanteellinen. Nyt on päätösten aika, ja lopulta tiedät, mitä haluat.

Vaaka 23.9.–22.10.

Onneksesi ymmärrät etukäteissuunnittelun arvon. Silti voi tapahtua jotain yllättävää, mihin et pysty itse vaikuttamaan. Anna asioiden mennä omalla painollaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Löydä sisäinen voimasi ja käytä sitä viisaasti. Tiedät, mitä tehdä. Vaikka kaikki eivät heti pitäisi toimistasi, lopulta he kuitenkin ovat samaa mieltä kanssasi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X