Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat odottavat esikoistaan.
Julkkikset

Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat lepää paljastavimmillaan kallionkielekkeellä – ei mikään perinteisin raskauskuva!

Jasper Pääkkösen Alexandra-puolison raskauskuva on saanut monet leuat loksahtamaan. Upea valokuva on otettu Espanjan merellisissä maisemissa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Näyttelijä Jasper Pääkkösen puolison, malli Alexandra Escatin uniikki raskausajan odotuskuva herättää ihastusta somessa. Instagramissa julkaistussa otoksessa Alexandra makaa alastomana kallionkielekkeellä. Sensuelli kuva on otettu kaukaa yläilmoista käsin, ja Alexandra sulautuu osaksi kivikkoista maisemaa.

Espanjassa otetun valokuvan alle Alexandra on liittänyt runomaisen, englanninkielisen tekstin, jossa puhutaan muun muassa siitä, miten ihmeellistä raskausaika on.

“I am honoured that you chose me
As your spiritual guide,
Your teacher,
Your student,
Your mother.”

”On kunnia, että valitsit minut hengelliseksi oppaaksesi, opettajaksesi, oppilaaksesi, äidiksesi”, Alexandra kirjoittaa syntymättömälle lapselleen.

Tyttövauva on parin esikoinen

Tuleva lapsi on Alexandran ja Jasperin esikoinen. Pari kertoi odottavansa tyttövauvaa viime heinäkuussa julkaisemalla videon Ibizalla juhlituista sukupuolenpaljastusjuhlista.

Jasper ja espanjalaisfilippiiniläinen Alexandra ovat olleet yhdessä useita vuosia. Pariskunta edusti yhdessä muun muassa Linnan juhlissa vuonna 2018. Keväällä 2020 uutisointiin parin uudesta perheenjäsenestä, samojedinpentu Taigasta. Pennulla on asiaan kuuluvasti ikioma sometili.

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat edustivat hiljattain yhdessä Omerta 6/12 -elokuvan ensi-illassa. Jasperilla on päärooli Ilkka Remeksen menestyskirjaan pohjautuvassa filmatisoinnissa, joka koki tuotantovaiheessa kohutun ohjaajavaihdoksen.

– Olo on huojentunut ja toki myös innostunut. Elokuva on vihdoin valmis, ja nyt tämä matka on kuljettu loppuun. Uskon elokuvan uppoavan suomalaiseen yleisöön, Jasper kertoi Annalle.

X