Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 28.9.–4.10.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Tulevalla viikolla saat lisää itseluottamusta ja tunnet olevasi elementissäsi. Siispä voit nostaa rimaa tavoitteidesi suhteen korkeammalle. Saatat oivaltaa jotain, josta on sinulle paljon hyötyä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tuleva viikko tuo mukanaan romantiikkaa ja rohkaisee sinua tutustumaan uusiin ihmisiin. Eräs kohtaaminen voi johtaa syvempään suhteeseen, joten pidä mieli avoimena. Kuuntele sisäistä ääntäsi, sillä se ohjaa sinua oi­keaan suuntaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinun voi olla vaikea aloittaa askareita hyvissä ajoin, ja työt saattavat tuntua aiempaa raskaammilta. Ei syytä huoleen. Tulevalla viikolla saat uutta energiaa ja asiat lähtevät taas rullaamaan. Älä ole itsellesi liian ankara.

Kauris 21.12.–19.1.

Kaikki ei ehkä ole sitä, miltä näyttää, joten väärinkäsitysten riski on olemassa. Ennen kuin sitoudut mihinkään, tutki asioita huolellisesti ja esitä muutama kriittinen kysymys. Olet nyt erittäin intohimoinen ja haluat saavuttaa tavoitteesi. Jatka samaan malliin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Elämäsi on voinut olla viime aikoina intensiivistä, mutta pian tilanne rauhoittuu. Haluat ehkä päästä eroon kaikesta turhasta, joten nyt on loistava aika suursiivoukselle. Pidä kukkaronnyörit tiukalla heräteostosten suhteen.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet ehkä tuntenut olosi yksinäiseksi, mutta älä vaivu synkkyyteen. Tulevalla viikolla voit saada kiehtovan tarjouksen, ja romantiikkaakin on ilmassa. Eräs kohtaaminen saattaa saada intohimosi liekin taas syttymään.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet hyvin empaattinen ja saatat aistia erityisen herkästi muiden tunteita. Yrität ehkä paeta oman elämäsi monimutkaisuutta keskittymällä muiden ongelmiin. Tuleva viikko tuo mukanaan energiaa, mikä auttaa sinua ratkaisemaan myös omia pulmiasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet ehkä hämmentynyt tunteistasi jotakuta kohtaan etkä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Asiat voivat kuitenkin muuttua muutamassa päivässä, joten älä vaivu epätoivoon. Rutiinien päivittäminen saattaisi tehdä ihmeitä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Työ- ja perheasiat saattavat sotkeutua keskenään, ja tilanteen setviminen voi vaatia paljon aikaa ja vaivaa. Nyt ei ole paras hetki tehdä elämää mullistavia päätöksiä, joten odota pari päivää, kunnes tilanne on rauhoittunut. Asiat selkeytyvät kyllä.

Rapu 21.6.–22.7.

Älä pidä muiden lupauksia itsestäänselvyytenä, jotta et joudu pettymään. Olet nyt vahva, eikä sinun tarvitse turvautua muihin. Sinun on aika palauttaa tasapaino elämääsi ja keskittyä omaan hyvinvointiisi.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet ehkä harkinnut jotain suurempaa sijoitusta, mutta tee vielä nopea taustatutkimus ennen kuin sitoudut mihinkään. Tunnet olosi sosiaaliseksi, joten nyt on loistava aika ottaa yhteyttä muihin ja solmia uusia suhteita. Älä kuitenkaan anna kenenkään ylittää rajojasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Alkuviikko voi tuntua sekavalta, ja mitä enemmän yrität saada asioihin selkoa, sitä sekavammiksi ne muuttuvat. Ole kärsivällinen, sillä loppuviikosta sumu hälvenee ja kaikki muuttuu selkeämmäksi. Kykysi pysyä rauhallisena ja vakaana antaa sinulle mielenrauhaa.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/­horoskoopit.

X