Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 31.3.–6.4.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Oinas 20.3.–19.4.

Luvassa on uusia tuulia. Kun jätät menneen taakse, pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä. Pystyt sopeutumaan helposti uusiin olosuhteisiin. Kulje avoimin mielin ja vapaudu turhista rajoitteista.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet työorientoitunut, mikä helpottaa tärkeiden päätösten tekoa. Pystyt pitämään tunteet ja järjen erillään, joten elämä tuntuu selkeältä. Olet valmis omaksumaan toimintatavan, joka rauhoittaa mieltäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tunnet olevasi uranuurtaja ja huomaat, että toiset tahtovat seurata jalanjälkiäsi. Saatat toimia impulsiivisesti, mikä voi viedä sinua kohti jännittäviä tapahtumia. Luota vaistoihisi, niin onnistut löytämään tien parhaaseen lopputulokseen.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisitko tuoda tietosi ja taitosi paremmin esille? Merkuriuksen ansiosta nyt on oiva hetki saada sanomasi perille. Valitsemalla sanasi oikein pääset vielä pitkälle. Ota kaikki irti vahvasta bisnesvaistostasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Haluat testata rajojasi. Mitä haasteellisempaa elämäsi on, sitä enemmän nautit siitä. Jokin väärinkäsitys ystävän tai läheisen kanssa häiritsee suhdettanne alkujaksosta, mutta selviätte pulmasta puhumalla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Suhtaudut asioihin tällä jaksolla hyvin käytännöllisesti. Haluat varjella aikaasi, etkä anna toisten hyppiä silmille. Uusi kuu innoittaa sinua puhumaan asiasta, joka on vaivannut mieltäsi pitkään. Tee se, niin olosi tuntuu paljon helpommalta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluaisit päästä tietyssä suhteessa seuraavalle tasolle. Myös työelämässä innostut tekemään parhaasi. Saatat suhtautua varauksellisesti erääseen, vaikka hän vaikuttaa luotettavalta. Tarvitsetko vielä vahvistuksen hänen lojaalisuudestaan?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Haluat olla entistä tehokkaampi ja saada päivistäsi enemmän irti. Olet parhaimmillasi, kun tunnet olevasi tasapainossa tehtäviesi kanssa. Saatat innostua meditaatiosta, joka vie sinut lähemmäs sisäistä viisauttasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Seikkailullinen ja uraauurtava asenteesi auttavat sinua eteenpäin. Tartut innolla projekteihin, jotka vielä äskettäin saattoivat tuntua liian kuormittavilta. Luottavainen lähestymistapasi tuottaa tuloksia.

Kauris 21.12.–19.1.

Uudet kuviot opastavat sinua kohti luovaa ja positiivista vaihetta elämässäsi. Mitä ikinä päätätkin, pystyt siihen, kun vältät turhia häiriötekijöitä. Omaleimainen asenteesi auttaa sinua erottautumaan joukosta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet bisnesorientoitunut, etkä anna tunteiden tulla tosiasioiden edelle. Hyvä kommunikointitaito on nyt keskiössä. Uusi kuu voi tuoda mukanaan uuden alun, jos olet valmis puhumaan asiat halki.

Kalat 19.2.–19.3.

Jakso keskittyy raha-asioihin. Edessäsi voi olla käännekohta, joka innostaa sinua muuttamaan rahankäyttöäsi ja säästämään. Jokin voi muistuttaa sinua vanhasta, vaikeasta kokemuksesta. Nyt on aika päästää siitä irti.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X