Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.–15.9.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jaksoa leimaavat monenlaiset saavutukset. Mikäli sinulla on kehityskelpoinen suunnitelma, mikään ei voi estää sinua onnistumasta. Pystyt neuvottelemaan asias­ta kuin asiasta ilman ongelmia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jokin olosuhteiden muutos voi tehdä viikosta erityisen. Se voi olla jopa käännekohta elämässäsi. Päätös kehittää jotakin persoonallisuuspiirrettäsi saattaa osoittautua hyväksi ratkaisuksi. Asia voi tuntua pieneltä, mutta sillä on laaja vaikutus.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viikko soveltuu hyvin yhteistyöhön ja orastavien suunnitelmien kehittämiseen. Ota ensimmäinen askel, ja asiat alkavat edistyä ennätysmäistä vauhtia. Vetovoimasi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi nopeammin kuin uskotkaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Voit saavuttaa tällä viikolla enemmän kuin aikoihin. Eteesi tulee monenlaisia mahdollisuuksia, joten sinulla on valinnanvaraa. Saatat toimia ensimmäisen impulssin mukaan, mutta jokin toinen valinta voi tarjota paremman tuoton ponnisteluillesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Ota askel tuntemattomaan. Nyt kannattaa hyödyntää kaikki eteen tulevat mahdollisuudet. Jos olet kiinnostunut jostakin, älä odota liian kauan, sillä myönteinen päätös voi aloittaa positiivisen kehityksen. Myös rakkauselämä näyttää lupaavalta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko valmis muuttamaan elämääsi? Tällä jaksolla pystyt muuntamaan ongelmat mahdollisuuksiksi, jotka tuovat elämääsi rauhaa ja menestystä. Energiallasi päihität monta estettä ja erotut joukosta.

Kalat 19.2.–19.3.

Jokin suhde paljastaa täyden voimansa, ja tämä voi rohkaista sinua sitoutumaan aiempaa syvemmin. Oli kyse sitten liikekumppanista, romanssista tai ystävyydestä, yhdessä teistä tulee vahva tiimi. Tulet helposti toimeen samalla aaltopituudella olevien ihmisten kanssa.

Oinas 20.3.–19.4.

Jakso on voimaannuttava, ja rohkaistut tekemään asioita, joita olet lykännyt. Olet valmis paneutumaan uusiin, innovatiivisiin asioihin. Myös rakkaus- ja raha-asiat kehittyvät aiempaa parempaan suuntaan antaen elämään uutta puhtia.

Härkä 20.4.–20.5.

Rakkauselämä saa uudenlaista virtaa, kun rohkaistut kertomaan tunteistasi avoimemmin. Myös työelämässä pyörät lähtevät pyörimään. Mihin tahansa ryhdytkään, voi elämäsi muuttua useammalla kuin yhdellä tavalla. Luvassa on intohimoinen jakso.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kattavat päätökset kotona voivat saada asioihin vauhtia. Harkitsetko muuttoa? Voit päätyä tekemään jopa siihen liittyviä valmisteluja. Jos olet kyllästynyt asuinpaikkaasi, saatat miettiä paikkaa, joka tarjoai­si enemmän.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunne-elämä on pääosassa tällä jaksolla. Jokin suhde syvenee pitkäikäi­seksi siteeksi. Voit joutua miettimään kahdesti päättäessäsi, onko tietty suhde sinulle hyväksi. Luota vaistoihisi päätöksen edessä. Pudota suojamuuri ja ole avoin.

Leijona 23.7.–22.8.

Viikkoa leimaavat raha-asiat, eikä anteliaisuutesi jää huomaamatta. Se, mitä teet sydämestäsi odottamatta vastapalvelusta, palkitsee sinut tulevaisuudessa. Elämästä tulee rikkaampaa, eivätkä pelkäämäsi asiat välttämättä toteudu lainkaan.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X