Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 15/2014

Teksti:
Anna.fi

Alkuviikosta on hyvä varautua vastaan tuleviin, kireytenä ilmaantuviin jännitteisiin lepäämällä ja liikunnalla. Viikonloppu puolestaan tarjoaa kaikkien elämään saippuaoopperan omaista ihanuutta.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 7.4. 2014

Tämä on valmistautumisviikko ensimmäiseen, kuun 15. päivä tapahtuvaan bloody moon -kohtaamiseen. Siksi jännitteitä on ilmassa ja tunnelma kaikin puolin herkässä. Nyt jos koskaan on tärkeää levätä ja syödä hyvin sekä muistaa kehoa liikunnalla.

Tiistai 8.4.2014

Voimaplaneettojen oppositio pistää aina vipinää rattaisiin. Opposition lisäksi energiaa on nyt liikkeellä valtavat määrät auringonpurkauksen jäljiltä. Nyt on syytä keskittyä vain todella mielekkääseen tekemiseen.

Keskiviikko 9.4.2014

Jännitteet tuovat eteen jatkuvasti uusia ja haastavia valintoja, joihin on nyt uskallettava vastata ilman pienintäkään viivettä. Oivallukset pelaavat hyvin jokaisella, joka niitä vain haluaa käyttää.
            
Torstai 10.4.2014

Tänään asiat tökkivät tavallista herkemmin, mikäli olet sitoutunut itsellesi liian raskaisiin tai epämiellyttäviin velvoitteisiin. Olisiko aika päästää irti jostakin?

Viikonloppu

Koska Venus tekee nyt yhtymää Neptunukselle, ovat viikonlopun energiat varsin siirappisia. Saippuaoopperoita ei kannata katsella tv:stä, sillä nyt elämä tarjoaa samaa suloisuutta livenä meille kaikille.

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X