Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 16/2015

Teksti:
Anna.fi

Jos taas uskallat irrotella fiilisten mukaan, niin pääset nauttimaan universumin järjestäytyneestä kaaoksesta. Asiat vain sujuvat ja antavat sinulle tilaa olla ihan oma itsesi.

Oinas

13.4.2015

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi ja riittää kun sinä tiedät sen.

14.4.2015

Sinussa on kapinallista energiaa, joka saa sinut kokeilemaan rajojasi ja usein myös muiden kärsivällisyyttä. Älä anna tiukkapipojen häiritä omintakeista elämänasennettasi, vaan päästä energiasi virtaamaan.

15.4.2015

Laitat tällä hetkellä asioitasi parempaan järjestykseen ja mikäli parisuhteesi on oikeilla raiteilla, niin saat kumppaniltasi täyden tuen ratkaisulle. Jos kohtaat ehdotonta vastarintaa, niin voit vain todeta rakkauden muuttuneen kylmäksi omistamiseksi.

16.4.2015

Ellet tunne saavasi oikeaa otetta tähän päivään niin kokeile jotain luonnon eliksiisriä. Hetki raikkaassa ulkoilmassa tai vaikkapa vesihuuhtelu kasvoille.

17.4.2015

Ole tarkkana kun huomaat jonkun manailevan elämäänsä, sillä jollain tavalla toisen epäonni osoittautuu sinun onneksesi. Älä silti virnuile kenenkään vahingolle, vaan ota hienovaraisesti ohjat käsiisi ja ajele rauhassa omaan suuntaasi. Tällaisena aikana ei ole syytä herättää kateutta kenessäkään.

18.4.2015

Tänään on hyvä antaa asioiden edetä omalla vauhdillaan ja olla täysin luonnollisesti oma itsensä. Osaat puhua ja toimia viisaasti ja kekseliäästi, mutta Neptunuksen vaikuttaessa täytyy säilyttää maakontakti keinolla millä hyvänsä. Muuten lennokkuus ampuu yli ja homma kaatuu siihen.

19.4.2015

Tänään on hyvä antaa asioiden edetä omalla vauhdillaan ja olla täysin luonnollisesti oma itsensä. Osaat puhua ja toimia viisaasti ja kekseliäästi, mutta Neptunuksen vaikuttaessa täytyy säilyttää maakontakti keinolla millä hyvänsä. Muuten lennokkuus ampuu yli ja homma kaatuu siihen.

Härkä

13.4.2015

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

14.4.2015

Kaipaat tilaa ja vapautta ympärillesi, etkä malta olla keljuilematta niille, joiden koet jollain tavalla rajoittavan elämääsi. Syyttömiähän he sinun olotilaasi ovat, mutta vapauden kaipuussasi olet valmis purkamaan latausta vähänkään sopivaan kohteeseen.

15.4.2015

Tunnet selvää painetta selvittää joku mieltäsi painava asia kumppanisi kanssa. Helppoa siitä ei ole luvassa, mutta silti se kannattaa tehdä. Edessäsi oleva muutos on pelottava ja ensiksi sinun on tehtävä oma ratkaisusi täysin selväksi. Sen jälkeen asiasta on paljon helpompi keskustella.

16.4.2015

Olet tänään hyvässä yhteydessä sisäiseen tietäjääsi ja voit tehdä ratkaisuja hetken mielijohteisiin luottaen. Liika miettiminen pilaa oivalluksen.

17.4.2015

Tyytymättömyys iskee kimppuusi sellaisten päivittäisten tehtävien yhteydessä, joista sinun olisi syytä alkaa pikaisesti hankkiutumaan eroon. Nämä turhauttavat elementit estävät sinua uppoutumasta sinulle tällä hetkellä tärkeimmän ja menestyksellisimmän projektin toteuttamiseen.

18.4.2015

Elät kirjallisella tai sanallisella tasolla hyvin luovaa jaksoa. Kynä suorastaan lentää paperilla ja sanat pulppuavat jostain alitajunnan syvyyksistä juuri oikeassa muodossaan, jos vain annat sen tapahtua. Pakolla luova energia ei koskaan ole toiminut, eikä toimi nytkään. Hyvillä fiiliksillä voi saada paljonkin aikaan.

19.4.2015

Pystyt selvittämään jonkun rakkauselämääsi liittyneen ongelman tai epäselvyyden aivan kuin vahingossa. Samalla sinulle selviää toisesta ihmisestä jotakin, jota et ole aikaisemmin pystynyt hänessä hyväksymään. Nyt on ymmärryksen ja hyväksymisen aika, sillä ilman hyväksymistä ei voi olla aitoa rakkautta.

Kaksoset

13.4.2015

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

14.4.2015

Saat jonkun arveluttavan idean, jota kuitenkin kannattaa lähteä välittömästi toteuttamaan. Se ei itsessään ole tärkeä, mutta johdattaa sinua eteenpäin mielenkiintoisten mutkien ja kommellusten kautta.

15.4.2015

Venus on merkissäsi oppositiossa Saturnukseen. Huomaat varmasti liian ahtaiksi ja sitoviksi käyneet seikat rakkauselämässäsi. Ota tilaa itsellesi vaikkapa hiukan koemielessä ja katso missä todelliset rajoitteet ovat. Lähes poikkeuksetta rajoite löytyy omasta sisimmästä, eikä toisesta ihmisestä.

16.4.2015

Joku saattaa tarjota sinulle neuvoa tai ohjetta, joka tuntuu sinusta lähes riidan haastamiselta, mutta jos maltat tutkia asiaa sisälläsi voitat paljon.

17.4.2015

Vaikka tässä päivässä saattaa olla hiukan nihkeää energiaa, niin koeta omalta osaltasi löytää mielekkyys jokaiselle tekemällesi asialle. Jupiterin myönteinen asema merkkiisi antaa sinulle kyvyn löytää uusia mahdollisuuksia sieltä, missä muut ovat kohdanneet pelkkää epäonnea.

18.4.2015

Olet luovien impulssien keskipisteessä ja monenlaiset ideat kimpoilevat päässäsi. Nyt kannattaa laittaa parhaat jutut ihan paperille asti ja laittaa paperit vielä eteenpäin samalla energialla. Kuvat ja visiot eivät ole kovin konkreettisia, mutta älä anna sen estää liikkeelle lähtöä.

19.4.2015

Tunnistat kumppanisi tunteet herkkääkin herkemmin. Tänään löydät jotain sellaista, jota hän ei itse ole vielä oivaltanut. Älä anna tämän hämmentävän seikan estää sinua ottamasta asiaa puheeksi, sillä kahden ihmisen välinen rakkaus on jatkuvaa itsensä uudelleen oivaltamista ja hyväksymistä.

Rapu

13.4.2015

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

14.4.2015

Et jaksa ottaa kenenkään tärkeilyä tai nipottamista vakavasti ja viisainta olisikin iskeä hallitusti takaisin ihan päinvastaisella reaktiolla. Ota sinä rennosti ja anna muiden pingottaa sydämensä kyllyydestä.

15.4.2015

Kumppanuuden merkitys korostuu tänään tavallista voimakkaampana. Olet tärkeiden ratkaisujen edessä elämässäsi ja kumppanisi tehtävä on tukea sinua näissä uudistuksissa. Ellet koe saavasi pyyteetöntä tukea oman elämäsi rakentamiselle, niin jotain lienee pielessä.

16.4.2015

Ymmärrrät kanssaihmistesi elämää tavallista paremmin ja osaat antaa hyviä ja kannustavia ohjeita vaikeissakin henkilökohtaisissa ongelmissa.

17.4.2015

Vaikka nyt tuntisitkin tarvetta saattaa asioita päätökseen, niin älä silti hakkaa päätäsi seinään, sillä tänään on monilla melko kehno päivä, etkä saa mitään apua ulkopuolelta. Tee toki kaikki, mikä on omissa käsissäsi, mutta tyydy sitten siihen. Etenemiselle koittaa parempi aika hiukan myöhemmin.

18.4.2015

Luovuutesi on kovassa iskussa eikä sinun kannata pidätellä ajatuksiasi silloin kun on kysymys uusien ideoiden käynnistämisestä. Myös selvänäköisyys tai selvätietoisuus toimii tällä jaksolla loistavasti. Koeta seurata alitajuntasi antamia viestejä, niin et voi muuta kuin hämmästyä niiden toimivuudesta.

19.4.2015

Jos vaistoat jonkun asian rakkauselämässäsi olevan vähänkään väärillä raiteilla, niin nyt kannattaa keskustella siitä kumppanisi kanssa. Jokainen meistä muuntelee totuutta omalle rakkaalle puhuessaan, toiset enemmän toiset vähemmän. Nyt vaistoat jotakin joka on jäänyt kertomatta.

Leijona

13.4.2015

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

14.4.2015

Oivalluskykysi ja nokkeluutesi ovat korkealla tasolla. Käytä sitä hyväksesi ja vie muitakin mukanasi kuutamolle tai muuten vain hulluttelemaan. Heti kun keksit jotakin puhuttelevaa, tee siitä totta itsellesi ja muille.

15.4.2015

Parisuhteessasi on menossa uudistumisen aika. Nyt on uskallettava tuoda esille millaisia muutoksia sinä kaipaat yhteiseen elämäänne. Kannattaa kertoa toiselle omista haaveistasi mahdollisimman rehellisesti ja aidosti. Kuin ihmeen kaupalla julki tuomasi toiveet alkavat aina toteuttaa itseään.

16.4.2015

Jos tunnet tänään tarvetta keskustella jonkun kanssa omasta elämäntilanteestasi niin etsi ihmeessä sopivalta tuntuva tyyppi ja puhu suusi puhtaaksi.

17.4.2015

Elleivät asiat tänään suju odottamallasi tavalla niin se on vain merkki siitä, että touhuat tulevaisuutesi kannalta väärien asioiden parissa. Nämä sinun kehitystäsi haittaavat askareet olisi syytä siirtää tuonnemmaksi tai kokonaan pois elämästäsi. Tärkeämmät tehtävät odottavat sinua heti oven takana.

18.4.2015

Asiat ja ideat risteilevät hiukan epäsymmetrisesti päässäsi ja tänään ei kannata intoutua uusiin seikkailuihin liian sinisilmäisesti. Vaikka mitään suoranaista petoksen vaaraa ei ole olemassa, niin oma harkintakykysi saattaa tehdä tepposet. Monet asiat näyttävät paremmilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat.

19.4.2015

Jos joku rakkauselämääsi liittyvä asia on vaivannut sinua tai huomaat jonkun vaivaavan elämänkumppaniasi, niin tänään sinulla on mahdollisuus vapautua turhista epäilyistä keskustelemalla asiasta. Tässä ajassa on salaisuudet paljastavaa energiaa, joka auttaa näkemään totuuden.

Neitsyt

13.4.2015

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

14.4.2015

Happamat ilmeet saavat sinut voimaan pahoin ja keksimään jotain jäynää liian totisille torvensoittajille. Varo silti ylilyöntejä, sillä vain oma happamuutesi saa sinut reagoimaan muiden vastaaviin ilmeisiin.

15.4.2015

Epätoivo ja tyytymättömyys parisuhteesi toimimattomia alueita kohtaan on nyt huipussaan. Listaa ongelmat vaikka paperille ja aloita työt tilanteen korjaamiseksi. Kumppanisi ei pysty tekemään asialle yhtään mitään, ellet pysty kertomaan omista tunteistasi ja tuntemuksistasi.

16.4.2015

Jonkun ihmisen mielipide tai kommentti saattaa sattua tänään arkaan kohtaan. Mahdollisella kivulla on sinulle tärkeä viesti. Koeta kuulla se.

17.4.2015

Älä jää ihmettelemään muiden hankaluuksia tai kehnoa oloa. Sinulla pitäisi olla ihan hyvä päivä keskittyä olennaiseen ja onnistua kaikessa mihin tunnet tarvetta ryhtyä. Muiden varaan ei kuitenkaan parane varata pienimpiäkään odotuksia tällaisena päivänä, vaan kaikki on hoidettava omatoimisesti.

18.4.2015

Juttu luistaa ja ajatus kulkee tavallista notkeammin harmaassa aivosolukossasi. Nyt on oikea hetki nostaa esille mielessäsi muhivia ideoita ja visioita, sillä osaat tuoda niiden sisällön esille luotettavalla tavalla, vaikka sinulla ei olisi osoittaa mitään konkreettista näyttöä sanojesi tueksi. Henkinen sisältö ratkaisee.

19.4.2015

Monenlaisia ihastumiseen tai jopa rakastumiseen houkuttelevia mahdollisuuksia on tänään tarjolla. Ilmassa on sen verran valheellista energiaa, että ihan kaikkea mitä itse tunnet, ei ole syytä pitää molemminpuolisena totuutena. Omassa sydämessä kokemasi rakkaus tai kaipaus on kuitenkin aina totta.

Vaaka

13.4.2015

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

14.4.2015

Joku uusi idea saa sinut innostumaan aivan valtavasti ja tuohon juttuun kannattaa nyt tarttua oikein tosissaan. Saat siitä uutta potkua elämääsi, vaikka mitään sen suurempaa ei tästä jutusta lopulta kehkeytyisikään.

15.4.2015

Elät hyvin energistä ja tehokasta jaksoa parisuhteessasi. Nyt on aika asetella sekaisin olevat palaset kohdalleen. Tuo esille omat toiveesi sekä itsellesi että toiselle ja huomaat kuinka pienestä kaikki voi olla kiinni. Ei tarvita mitään muuta kuin sinun tahtosi ja kaikki järjestyy parhain päin.

16.4.2015

Jos tunnistat tänään jonkun läheisen ihmisen tai työtoverin sisäisen pahan olon, niin silloin sinulla on hänelle joku tärkeä sanoma kerrottavana.

17.4.2015

Elämä tarjoaa sinulle jotain kiehtovaa mahdollisuutta, johon on tartuttava hetkeäkään miettimättä. Jos kanttisi kestää, et tule katumaan tämän jakson aikana tekemääsi uhkarohkeaa päätöstä. Tulokset eivät näy ehkä muutamaan viikkoon, mutta sitten kun aika on kypsä, tiedät onnistuneesi yli odotusten.

18.4.2015

Alitajuntasi saattaa olla tänään hyökkäävällä tuulella, ellet jostain syystä pääse toteuttamaan juuri nyt tärkeäksi osoittautuvaa ideaasi käytännössä. Rauhattomuus ja hiukan ahdistava olo ovat merkkejä pysähtyneestä tilanteesta, jonka tiedostaminen riittää laukaisemaan tilanteen myönteisellä tavalla.

19.4.2015

Seuraile tarkkaan tänään mieleesi hiipiviä aavistuksia, sillä niillä on aina joku sanoma. Tuntemuksista on syytä keskustella kumppanisi kanssa, vaikka sinulla ei olisi mitään konkreettista näytettävää mahdollisten epäilystesi tueksi. Elämässä on paljon enemmän sitä mikä ei näy kuin sitä mikä näkyy.

Skorpioni

13.4.2015

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

14.4.2015

Elämä saattaa tämän päivän kuluessa yllättää sinut oikullisuudellaan, mutta siihen täytyy osata suhtautua ymmärtävällä asenteella ja ronskilla huumorilla. Muuten joudut kärsimään äkkipikaisuudestasi.

15.4.2015

Elät hiukan epätietoista aikaa parisuhteesi nykyistä tilannetta ajatellen, mutta valo on lähempänä kuin arvaatkaan. Mielessäsi välkkyy joku tapahtuma tai tulevaisuuden näkymä, jota et tahdo uskaltaa sanoa ääneen. On totta että se vaatii suurta rohkeutta, mutta mikä estää olemasta rohkea.

16.4.2015

Joku tuttu tai tuntematon ihminen hakeutuu tänään luoksesi, koska hän aavistaa sinun voivan auttaa jollakin tavalla. Älä käännytä ketään pois.

17.4.2015

Tämä on aikaa jolloin elämä näyttää nurjan puolensa sellaisissa asioissa, jotka eivät syystä tai toisesta vastaa sinun todellisia tarpeitasi. Marsin oppositio ja Jupiterin neliö synnyttävät armottoman tyytymättömyyden ja epäonnen sellaisiin asioihin, joita raahaat tarpeettomasti mukanasi.

18.4.2015

Neronleimauksia on luvassa ihan useampia kappaleita päivän mittaan, mutta niiden sanalliseen muotoon saattaminen vaatii suurta rohkeutta. Nyt tarvitaan Pelle Pelottoman itsevarmaa asennetta ja sisäistä halua toteuttaa visiot käytännössä. Valmista ei tule hetkessä, mutta aloittamisen aika on nyt.

19.4.2015

Viehätysvoimasi ja iloisuutesi tekevät nyt vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen ja houkutuksia on ilmassa, mutta millaisia. Tänään monilla ihmisillä on korostunut taipumus puhua ja esiintyä toisen odottamalla tavalla oman sisäisen totuutensa vastaisesti. Ota tämä huomioon ja pidä jalat maassa.

Jousimies

13.4.2015

Saatat hiukan ihmetellä miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

14.4.2015

Teet tämän päivän kuluessa loistavia oivalluksia, jotka eivät tässä vaiheessa vie sinua puusta pitkään, mutta jatkossa niistä on varmasti enemmän iloa. Ideaa on aina seurattava niin pitkälle kuin se kantaa. Sitten onkin jo uusi odottamassa.

15.4.2015

Määrittelet tällä hetkellä tiukasti omaa arvomaailmaasi ja ihmissuhdettasi. Älä erehdy arvostelemaan toista vaan mieti, mitä voit itse tehdä juuri tällä hetkellä oman elämäsi parantamiseksi tai helpottamiseksi. Kenelläkään toisella ei ole ratkaisuun tarvittavia avaimia.

16.4.2015

Jos haluat pitää oman elämäsi tasapainossa täytyy sinun pystyä myös sellaisiin päätöksiin, jotka satuttavat toista. Tänään on yksi niistä päivistä.

17.4.2015

Tässä ajassa piilee yllättävän takaiskun vaara jossakin asiassa, johon olet satsannut energiaasi. Tällöin se on selvä merkki väärästä suunnasta, joka kuitenkin on oikaistavissa, mikäli tiedostat vaikeuksien tarkoituksen. Oikaisu ei ole helppo ja se vaatii hetkeksi kaiken keskittymisesi ja kaikki voimavarasi.

18.4.2015

Mietintämyssysi on vaarassa ylikuumentua tämän päivän aikana. Vältä kaikkea turhaa huolehtimista ja anna vaikeiksi heittäytyville asioille vaikkapa aikalisä. Sellaisiin juttuihin, jotka ihan tosissaan vievät elämääsi eteenpäin, riittää kyllä puhtia ja oivallusta vaikka kuinka paljon.

19.4.2015

Ihmissuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvä ahdistava tunne kuuluu tänään asiaan. Ahdistuksen syyn selvittäminen on aina jollakin tavalla pelottava tapahtuma, mutta sen selvittämättä jättäminen johtaa aina välimatkan kasvamiseen. Jos haluat elää rakkaudessa, otat nyt selvää omista aavistuksistasi.

Kauris

13.4.2015

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

14.4.2015

Hermostunut ja levoton olotila kuuluu päivän henkiseen ruokavalioon. Voit lopettaa pakkopullan heti kun oivallat mikä tai kuka sinua tosissaan rassaa. Asia on korjattavissa vain tiedostamisen kautta.

15.4.2015

Jos joku parisuhteeseen tai kumppanuuteen liittyvä asia vaivaa sinua niin nyt jos koskaan asiaan kannattaa tarttua tukevalla otteella. Pelko pois ja tulta päin tietoisella asenteella. Jos pelkäät totuutta, niin älä kysele mitään, mutta jos etsit rakkautta, niin silloin uskallat myös puhua.

16.4.2015

Vaistoat tänään herkästi toisen ihmisen pahan olon ja pystyt myös auttamaan häntä oikealla tavalla, jos vain menet ja juttelet hänen kanssaan

17.4.2015

Hoida kaikessa rauhassa omat hommasi ja jätä muiden ongelmat heidän omaksi huolekseen. Nyt ei kannata sekaantua toisten asioihin, sillä sinulla on heistä poiketen luova voima käytössäsi. Voima siis toimii vain henkilökohtaisiin tarkoituksiin kohdistettuna ja terve itsekkyys on vahva valtti elämän korttipelissä.

18.4.2015

Elät sekä kirjallisen että suullisen ilmaisun kulta-aikaa, eikä ainuttakaan hyvältä tuntuvaa ideaa kannata jättää tavalla tai toisella julkaisematta. Pystyt ihailtavalla tavalla välittämään oivalluksesi myös muille ihmisille ja tulet saamaan yllättävää tukea kaikille tärkeiksi kokemillesi asioille.

19.4.2015

Olet harvinaisen herkällä päällä vaistoamaan pienetkin epärehellisyydet parisuhteessasi. Ole sinä rehellinen ja kerro mahdollisista tuntemuksistasi. Rakkaus ja kumppanuus ovat jatkuvaa itsensä hyväksymisen opiskelua. Kumppanisi peittää jotain sellaista, mitä sinä et vielä hänessä hyväksy. Uskallatko selvittää mitä?

Vesimies

13.4.2015

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

14.4.2015

Tänään kannattaa ottaa mahdollisimman rennosti ja pistää elämän järjestys vaikka kokonaan uusiksi, sillä uuden löytäminen piristää aina, sekä sinua että kaikkia kanssaihmisiäsi. Jotain tavallisesta poikkeavaa kannattaa ehdottomasti kehitellä.

15.4.2015

Tiedät tällä hetkellä loistavasti mitä haluat kumppanuudelta ja parisuhteelta. Kaikki se on tosiaan saavutettavissa, kunhan pysyt itse kaiken sen takana, mitä sydämestäsi eniten arvostat. Et tule koskaan saamaan sitä mitä haluat, mutta luoja antaa varmasti kaiken mitä tarvitset.

16.4.2015

Et jaksa tänään kuunnella muiden antamia elämänohjeita eikä tarvitsekaan. Itsehän sinä vain voit tietää mitä olet tekemässä ja miksi.

17.4.2015

Jos huomaat, ettei se mitä olet tekemässä vastaa lainkaan odotuksiasi niin ole valmis tiedostamaan että vain sinä voit korjata tilanteen. Voit halutessasi lopettaa tarpeettoman roikkumisen sinulle vastenmielisissä asioissa juuri tämän jakson aikana. Päätöksesi eivät kaikkia miellytä, mutta miksi pitäisi?

18.4.2015

Vaikka intoa ja oivalluksia tuntuukin nyt riittävän ihan tungokseen asti, niin toteuttaminen ei ole kovin helppoa. Ota siis rauhallisesti ja anna asioiden edetä omaan tahtiinsa. Luota omiin visioihisi niin paljon, ettei niille tarvitse luoda ajallista raja-aitaa. Silloin kaikki etenee juuri oikealla rytmillä.

19.4.2015

Ellet pääse toteuttamaan itseäsi ja nauttimaan omasta elämästäsi, niin nyt se ilmenee kasvavana ahdistuksena. Tiedät kyllä keneen tuo ahdistava tunne kohdistuu? Uskalla ottaa asia esille, vaikka tiedätkin sen johtavan vakavaan keskusteluun kumppanisi tai rakastettusi kanssa. Sekin on rakkautta.

Kalat

13.4.2015

Huomaat varmaan että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

14.4.2015

Yllättäviä käänteitä on luvassa pitkin päivää, mutta niissä on nyt positiivinen energia kaikille, jotka osaavat suhtautua yllätyksiin huumorilla. Luota siihen, että jokaiseen yllätykseen kätkeytyy mojova palkinto, niin elämä on äkkiä paljon hauskempaa.

15.4.2015

Jos parisuhteessasi on ongelmia niin nyt ne kärjistyvät selvitettäviksi. Et kestä turhia rajoituksia tai määräyksiä vaan pidät kiinni oikeuksistasi. Tässä tilanteessa sinun on muistettava, että olet itse hyväksynyt ahtaaksi käyneet mallit ja sinun ne on myös purettava.

16.4.2015

Kohtaat tänään henkisesti korkealla tasolla olevan ihmisen, jonka hienovaraisia ohjeita on syytä seurata mahdollisimman vikkelästi.

17.4.2015

Sinulla ei pitäisi olla suurempaa hätää vaikka joillakin muilla saattaa nyt tökkiä aika pahasti. Pysy mieluummin ulkona muiden ongelmista ja keskity sellaisiin asioihin, joista selviät omin voimin. Sinulle avautuu ehkä suuriakin mahdollisuuksia siellä, missä joku toinen laittaa pillit pussiin.

18.4.2015

Nyt on loistava hetki lähteä toteuttamaan päässäsi pyöriviä ideoita ja ehkä jo pitkään muhineita värikkäitä visioita. Tunnut ihmeellisellä tavalla tietävän miten ja kenelle niistä kannattaa puhua. Koska ihmiset ymmärtävät ideasi puolesta sanasta, ei sinun pidä selittää yhtään enempää kuin mitä joku haluaa kuulla.

19.4.2015

Itseluottamuksesi on näinä aikoina tavallista parempi ja joku saattaa ihastua hetkelliseen herkkyyteesi ja aitouteesi aivan silmittömästi. Vaikka tällaisten tunteiden ilmaantuminen hivelee sinua, niin uskalla olla mahdollisimman rehellinen sinuun ihastuvalle ihmiselle ja kertoa oma tilanteesi ja totuutesi.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 1.4.-16.4.
Kuukausihoroskooppi 4/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X