Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 17/2014

Teksti:
Anna.fi

Mars ohjailee toimintaamme tällä viikolla sisäisillä sotatantereillamme, joten tunnekuohut ovat väistämättömiä. Viikonloppuna Venus astuu mukaan kuvioihin tunnelmaa tasapainottaen.

Viikkohoroskooppi

Tiistai 22.4.2014

Jännitteet ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla ja nyt on vain maltettava ottaa rauhallisesti, vaikka kuinka tuppaisi keittämään. Uskalla olla oma itsesi ja kunnioita omaa vapauttasi äärimmäisen paljon.

Keskiviikko 23.4.2014

Sodan Jumala Mars painaa nyt liipaisinta ja aggressiot ovat niin pinnassa kuin suinkin on mahdollista. Maailmalla kiehuu, ja niin kiehuu vähän jokaisen sisimmässäkin. Nyt on tehtävä kaikki mahdollinen oman sisäisen rauhan ylläpitämiseksi. Jokainen taistelu on hävitty taistelu. Älä siis taistele.

Torstai 24.4.2014

Tässä hurjassa ajassa on myös valtavia mahdollisuuksia. Jos tiedät mihin olet pyrkimässä, niin pistä nyt kaikki energia peliin ja jätä kaikki muu vähemmälle.

Viikonloppu

Viikonloppuna eletään edelleen pyörremyrskyn silmässä, mutta lieventävää tunnelmaa alkaa jo olla ilmassa Venuksen avustuksella. Silti kannattaa liikkua suurella varovaisuudella kaduilla ja liikenteessä. Törmäilijöitä on liikkeellä tavallista enemmän.

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X