Vuosihoroskoopit

Kesähoroskooppi 2018: rapu (21.6.–22.7.)

Ravun elämään saattaa kesällä astua joku erityinen ihminen, joka herättää sekä henkistä että fyysistä kiinnostusta. Kesän pimennykset saattavat häiritä elämääsi.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Ravun elämään saattaa kesällä astua joku erityinen ihminen, joka herättää sekä henkistä että fyysistä kiinnostusta. Kesän pimennykset saattavat häiritä elämääsi.

Edessä on hyvin sosiaalinen ja taiteellinen kesä. Kun yhdistät kykysi toisten kanssa, vaikeistakin tehtävistä tulee hauskoja. Yhteinen aika lasten kanssa tuo uusia ja jopa tuottoisia tuloksia. Emme voi palata ajassa taaksepäin, mutta voimme muuttaa asenteita tulevaisuutta kohtaan. Se saattaisikin olla tavoitteesi syksyn koittaessa – voisit auttaa toisia ymmärtämään maailmanlaajuisia tarpeita.

Rakkaus

Nykyinen suhde näyttää tarjoavan paljon, jos vain olet valmis panostamaan siihen tarpeeksi. Kesän pimennykset saattavat häiritä elämääsi. Toisaalta häiriöt voivat olla tarpeellisia. Jos harkitset vakiintumista, mieti vaihtoehtoja, ennen kuin sitoudut. Toiseksi paras ei sovi sinulle. Hienosäädä aistisi ja valmistaudu nirsoilemaan. Tänä kesänä sinulla on varaa määrätä tahti ja tavoitella haluamaasi. Se ei ole mahdollista kaikille, joten nauti siitä!

Työ

Järki ja sydän toimivat yhdessä heinäkuussa, mikä tuottaa paljon hupia. Sinun täytyy tietysti ymmärtää, milloin on aika vakavoitua. Työhösi liittyy elokuussa matkustelua, ja päädyt odottamattomiin tapaamisiin. Joku erityinen saattaa astua elämääsi, ja hän kiinnostaa sinua sekä henkisesti että fyysisesti. Saatat kuitenkin joutua välttämään fyysistä suhdetta, jos se ei tunnu sopivan tilanteeseen. Taloudelliset huolesi päättyvät kuunpimennykseen.

Terveys

Kaikki terveyttäsi koskevat huolet johtuvat todennäköisesti stressistä, mutta on tärkeää käydä tutkituttamassa, että kaikki on hyvin. Miksi huolehtia asioista, jotka eivät ehkä tapahdu? Koska olet kiireinen, kannattaa pitää ruokapäiväkirjaa ja tarkastella rehellisesti, mitä todella syöt – ei niinkään sitä, mitä sinun pitäisi syödä. Muista myös liikkua. Kun rentoudut, rentoudu kunnolla.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Annan suuri kesähoroskooppi 2018: rakkaus, terveys, työ

X