Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 12: ”Muutostilanteet ovat niitä, joissa stressin määrä lisääntyy”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kahdennessatoista osassa Anna Perho johdattaa muutosta toivovat stressinhallinnan saloihin.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Mirva Kakko

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus inspiroi ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kahdennessatoista osassa Anna Perho johdattaa muutosta toivovat stressinhallinnan saloihin.

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Stressinhallinta on olennainen osa muutosta, sillä ennemmin tai myöhemmin muutosprosessin aikana stressi nostaa päätään.

– Muutostilanteet ovat niitä, joissa stressin määrä lisääntyy, Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho sanoo.

Suhtautuminen stressiin avainasemassa

Stressinhallintataitoja kehittämällä on mahdollista voida paremmin henkisesti – ja sitä kautta myös fyysisesti.

– Tekeminen lievittää ikäviä tuntemuksia kaikista eniten, Anna sanoo.

Mitä stressi on? Millaisiin kategorioihin stressi voidaan jakaa? Miksi muutos voi olla aivojen näkökulmasta uhka? Mitä aivot tekevät sen eteen, ettemme tekisi uhkaavia muutoksia? Miten stressi saa meidät toimimaan? Millaisia muutosstressaajatyyppejä on olemassa? Miten stressiin kannattaa suhtautua? Millaisilla tavoilla stressiä voi lievittää? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

X