Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 12: ”Muutostilanteet ovat niitä, joissa stressin määrä lisääntyy”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kahdennessatoista osassa Anna Perho johdattaa muutosta toivovat stressinhallinnan saloihin.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Stressinhallinta on olennainen osa muutosta, sillä ennemmin tai myöhemmin muutosprosessin aikana stressi nostaa päätään.

– Muutostilanteet ovat niitä, joissa stressin määrä lisääntyy, Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho sanoo.

Suhtautuminen stressiin avainasemassa

Stressinhallintataitoja kehittämällä on mahdollista voida paremmin henkisesti – ja sitä kautta myös fyysisesti.

– Tekeminen lievittää ikäviä tuntemuksia kaikista eniten, Anna sanoo.

Mitä stressi on? Millaisiin kategorioihin stressi voidaan jakaa? Miksi muutos voi olla aivojen näkökulmasta uhka? Mitä aivot tekevät sen eteen, ettemme tekisi uhkaavia muutoksia? Miten stressi saa meidät toimimaan? Millaisia muutosstressaajatyyppejä on olemassa? Miten stressiin kannattaa suhtautua? Millaisilla tavoilla stressiä voi lievittää? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa  

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X