Seksielämä

10 järisyttävän kiihottavaa temppua, jotka sängyssä voi tehdä suullaan

Käytämme suutamme seksissä usein vain suutelemiseen, nännien hyväilyyn ja suuseksiin. Voit kuitenkin tehdä kielelläsi lukuisia muitakin kiihottavia asioita. Lue, miten tavallinen suudelmakin tuntuu kuumemmalta.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Huulilla voi tuottaa monenlaista nautintoa puolin ja toisin.

Käytämme suutamme seksissä usein vain suutelemiseen, nännien hyväilyyn ja suuseksiin. Voit kuitenkin tehdä kielelläsi lukuisia muitakin kiihottavia asioita. Lue, miten tavallinen suudelmakin tuntuu kuumemmalta.

Suulla voi tehdä rakastelun aikana paljon muutakin kuin antaa suuseksiä. Näiden vinkkien avulla suudelmakin muuttuu huikean kiihottavaksi esileikiksi:

1. Kutittele huulia sormella

Huulet ovat äärettömän herkät, sillä niissä on paljon hermopäätteitä. Kevyt, kutitteleva kosketus voikin tuntua voimakkaammalta kuin raju imeminen.

Koskettele kumppanisi huulia kevyesti sormenpäällä ennen kuin suutelet häntä. Liikuttele sormea edestakaisin huulilla ja niitä ympäröivällä iholla, joka on todella herkkä.

2. Käytä kielesi päätä

Myös kielen päällä koskettelu kutittelee ihanasti. Aloita suuteleminen liu´uttamalla kielenkärkeäsi kumppanisi huulilla. Tee edestakaista liikettä ja huomioi etenkin huulten herkät ulkoreunat.

3. Vaihtele suudelman rytmiä

Suudelma muuttuu leikkisän kiusoittelevaksi, kun vaihtelet tekniikkaa. Älä syöksy heti kielisuudelmiin, vaan aloita suudelma kevyesti toisen huulia tunnustellen. Tee seuraavaksi jotain rohkeampaa. Näykkäise tai ime kumppanisi huulia tai työnnä kielesi hänen suuhunsa.

Kun hän alkaa kiihottua, lopeta ja vetäydy hetkeksi. Pidä pieni tauko, katso häntä silmiin ja jatka taas tyyliä muunnellen.

Keskustele: Millainen on hyvä suutelija?

4. Huomio suun sisäpinnat

Myös suun sisäpinta on todella tuntoherkkä. Tunnustele kielelläsi poskien sisäpintaa, kitalaen etuosaa etuhampaiden takaa ja kielen alapuolta.

5. Jäljittele suullasi seksiä

Seksiä jäljittelevä suutelutyyli toimii esileikkinä. Se myös tuplaa kiihotuksen rakastelun aikana.

Jännitä kielesi, kun suutelette. Liikuttele sitä edestakaisin kumppanisi suussa yhdynnän rytmiä jäljitellen. Voit myös imeä hänen kieltään kuin antaisit suuseksiä.

Keskustele: Mieheni on hyvä seksissä, mutta hämmästyttävän huono suutelija

6. Suutele myös niskaa, selkää ja kaulaa

Niskan ja selän suuteleminen on kiihottavaa, sillä ihmisen tuntoaisti herkistyy, kun hän ei näe suutelijaa. Suutele yllättäen kumppanisi niskaa. Hyväile käsilläsi hänen selkäänsä ja jatka suudelmia niskasta sivulle kaulaa kohti.

7. Näyki korvalehtiä

Korvia kannattaa suudella varoen. Ne ovat tuntoherkät, ja joidenkin mielestä korvien nuoleminen voikin kutittaa tai olla tukahduttavaa.

Älä siis työnnä kieltäsi toisen korvaan, ellet ole varma, että hän nauttii siitä. Sen sijaan korvalehtien kevyt näykkiminen ja kielellä hiveleminen sytyttää useimmat.

8. Ime sormia

Myös varpaiden imeminen jakaa mielipiteet. Sormien imeminen on turvallisempaa, sillä kädet eivät ole yhtä intiimi ruumiinosa kuin jalat.

Kuljeta kieltäsi kumppanisi ranteen sisäpinnalla, kämmenessä ja sormien tyvissä. Suutele ensin hellästi sormenpäitä. Jos kumppanisi tuntuu pitävän tästä, ime koko sormea. Etenkin nimetön on herkkä sormi, johon kannattaa keskittyä.

Keskustele: Onko seksikästä, kun nainen laittaa sormen suuhunsa ja imee sitä?

9. Viilennä suusi

Viileä kosketus virittää tuntoaistin äärimmilleen. Viilennä suusi jääpalalla tai imeskele minttupastillia ennen kuin hyväilet kumppaniasi suulla. Suuseksissä on kuitenkin turvallisempaa viilentää suu jäällä, ettei limakalvoihin satu.

10. Käy kielellä läpi koko keho

Keskitymme usein esileikissä vain suuhun, rinnan alueeseen ja sukuelimiin. Keho on kuitenkin täynnä herkkiä pisteitä, joiden hyväily voimistaa kiihotusta.

Nuole, hivele ja kutittele kielelläsi kaulaa, solisluita ja niiden kuoppia, olkapäitä, käsivarsien ja jalkojen sisäpintoja, vatsaa, selkää ja lantion sivuja.

Lue myös: Huomioi seksissä muutakin kuin klitoris, penis ja rinnat – näihin erogeenisiin kohtiin kumppania kannattaa koskea

Lähteet: Bustle, Cosmopolitan, Romper

X