Seksielämä

Yhdessä masturbointi kiihottaa varmasti – 7 vinkkiä kuumaan etäseksiin

Kaukosuhteen ei tarvitse tuhota seksielämää, vaan välimatka voi lisätä kiihkoa. Soita kumppanillesi tuhma puhelu tai yllätä hänet kertomalla tarkasti, mitä haluaisit hänen tekevän sinulle.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Kaukosuhteen ei tarvitse tuhota seksielämää, vaan välimatka voi lisätä kiihkoa. Soita kumppanillesi tuhma puhelu tai yllätä hänet kertomalla tarkasti, mitä haluaisit hänen tekevän sinulle.

Seksielämä voi kukoistaa kaukosuhteessa, kun käytätte kekseliäisyyttänne ja järjestätte etäseksille rauhallisia hetkiä. Välimatka on parhaimmillaan mahdollisuus eroottisen mielikuvituksen laajentamiseen ja aistien teroittamiseen.

Listasimme vinkit, jotka auttavat teitä ylläpitämään kipinää myös silloin, kun olette erossa toisistanne.

1. Hyväksykää välimatka

Jotta eroottinen jännite säilyisi kaukosuhteessa, tilanne pitää hyväksyä. Välimatkan jatkuva murehtiminen latistaa mielialaa ja nakertaa seksihaluja.

Yrittäkää suhtautua kaukosuhteeseen mahdollisimman positiivisesti. Fyysinen etäisyys on mahdollisuus rikastaa seksielämää, sillä puhelin- ja nettiseksi voisivat jäädä muuten kokeilematta.

2. Järjestäkää seksille tietoisesti aikaa

Aikataulutettu seksi kuulostaa kliiniseltä, mutta etäsuhteessa se voi olla pelastus. Muuten erootiikka tulee helposti laiminlyötyä kiireisinä kausina, kun toista ei voi kaapata kainaloon.

Sopikaa hetkistä, jotka ovat pyhitettyjä lemmiskelylle ja pitäkää näistä ajoista kiinni. Arki muuttuu kutkuttavaksi, kun odotat kiihottavia puheluita ja suunnittelet yllätyksiä seuraavaan sessioon.

3. Karsikaa häiriötekijät

Keskittyminen on tärkeää, kun harrastatte seksiä puhelimessa tai kameran välityksellä. Jos toinen vilkuilee puhelinta tai televisio pauhaa taustalla, hartaasti odotettu hetki on pilalla.

Pyhittäkää etäseksille varattu aika toisillenne. Sulkekaa ylimääräiset elektroniset laitteet älkääkä puuhastelko mitään muuta. Keskittykää toistenne katseisiin, ääneen ja sanoihin. Keskittyminen herkistää aistit, ja jo pari oikein valittua sanaa voivat tuntua järisyttäviltä.

4. Soitelkaa tuhmia puheluita

Tuhmat puhelut ovat yksi helpoimmista tavoista harrastaa seksiä kaukosuhteessa. Skypen ja Facebook-puheluiden ansiosta kuumat hetket eivät kartuta edes puhelinlaskua.

Jos et tiedä, mitä sanoisit kumppanillesi, aloita kertomalla, miten paljon kaipaat häntä. Kerro, missä tilanteissa ikävä yllättää ja siirry pikkuhiljaa intiimimmälle asteelle.

Kuvaile, miltä kaipaus tuntuu kehossasi, ja mitä haluaisit tehdä, jos rakkaasi olisi luonasi. Pyydä häntä myös kuvailemaan omaa kiihotustaan ja fantasioitaan.

Jos kameran kautta puhuminen ujostuttaa, voit soittaa vanhanaikaisesti puhelimella tai sulkea Skypen kameran. Tämä sallii myös pienen huijauksen. Voit kuvailla kumppanillesi seksikkäitä alusvaatteitasi, vaikka makoilisit verkkareissa sohvalla.

Kokeilkaa myös eroottisen kirjallisuuden lukemista puhelimessa. Toisen kirjoittaman tekstin lukeminen voi olla helpompaa, jos omista fantasioista puhuminen ujostuttaa.

5. Kirjoitelkaa kuumia viestejä

Seksi etäsuhteessa onnistuu myös sanojen välityksellä. Piristä kumppanisi päivää viesteillä, joissa kerrot, miten paljon himoitset häntä.

Tekstiviestit ja yksityinen sähköposti ovat turvallisimpia kanavia virka-aikaan. Facebook-viesti voi ponnahtaa kiusallisesti kaikkien nähtäville, jos kumppanisi on unohtanut Facebookin auki työkoneelleen.

Kirjoitelkaa toisillenne myös pitkiä ja mietittyjä seksiviestejä. Voitte kuvailla niissä yksityiskohtaisesti kiihottumistanne ja jakaa fantasioitanne.

Kun haluat osoittaa kumppanillesi, että olet valmis käyttämään häneen aikaa, kirjoita käsin vanhanaikainen kirje. Voit hajustaa paperin parfyymillasi ja sujauttaa kirjekuoreen kuvasi tai pienen tavaran muistoksi salaisuuksistanne.

Kirjoittamisesta innostunut voi keksiä kumppanilleen kokonaisen eroottisen jatkotarinan. Päätä tarina aina sietämättömän kiihottavaan kohtaan. Näin kumppanisi tulee hulluksi himosta odottaessaan jatkoa.

6. Masturboikaa livenä kameran edessä

Seksin kaukosuhteessa ei tarvitse jäädä puheen ja kirjoittelun tasolle. Jos käytössänne on kamerayhteys, voitte riisuutua ja hyväille itseänne toistenne nähden.

Ohjatkaa tilannetta vuorotellen. Toinen kertoo, mitä toisen pitää tehdä, ja kumppani tottelee. On kiihottavaa sekä ottaa vastaan käskyjä että ohjailla toista mielensä mukaan.

Kun olette riisuutuneet, voitte masturboida joko vuorotellen tai yhtä aikaa. Tämä vaatii hieman rohkeutta, mutta kokemus voi olla jopa upeampi kuin yhdyntä. Näkö- ja kuuloaistinne voimistuvat, kun ette voi koskettaa toisianne.

Jos kameran käyttö tuntuu liian rohkealta, voitte sulkea näköyhteyden, käyttää pelkkää puhelinta ja keskittyä ääniin.

7. Ilahduttakaa toisianne eroottisilla videoilla

Itse kuvatut seksivideot ovat etäseksin eniten rohkeutta ja huolellisuutta vaativa muoto. Kännykkäkameroiden ansiosta videoita on helppo tehdä. Digitaaliset tallenteet voivat kuitenkin joutua helposti vääriin käsiin.

Eroottinen video omasta rakkaasta on sykähdyttävä muisto, johon voi palata, kun ikävä yllättää. Voit kuvata riisuutumistasi ja masturbointiasi tai kertoa kameran edessä fantasioistasi.

Videota ei kuitenkaan kannata tehdä heti suhteen alussa, vaan vasta, kun tiedät voivasi luottaa toiseen täysin. Voitte sopia, että siirrätte nauhoitukset puhelimelta omalle tietokoneellenne, etteivät filmit leviä vahingossa.

Varminta on tuhota tallenne heti katsomisen jälkeen. Tämä tekee filmeistä vielä kiihottavampia. Jokaiseen yksityiskohtaan pitää keskittyä tarkasti, koska katsomiskokemus on ainutlaatuinen.

Täältä voit lukea lisää vinkkejä tyylikkään ja turvallisen kotiseksivideon kuvaamiseen.

Lähteet: Astroglide, Long Distance Lover, She Knows

Lue myös:

6 syytä tehdä oma seksivideo

Kuumia viestejä, vihjaavia puheluita… – etänä aloitettu esileikki kiihottaa mielikuvitusta

Kun kaukosuhde raastaa, ota tekniikka avuksi – 7 vinkkiä ikävän torjuntaan

Kaukosuhde – hankaluuksia vai hengittävää rakkautta?

Keskustele:

Kerro omia kokemuksiasi kaukosuhteesta

X