Julkkikset

Äänestä kaikkien aikojen paras Tanssii tähtien kanssa -voittaja!

Kuka Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajista on tehnyt sinuun suurimman vaikutuksen? Äänestä kaikkien aikojen TTK-voittajaa!

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Om-Arkisto, Mtv

Kaikki nämä julkkikset ovat Tanssii tähtien kanssa -voittajia.

Kuka Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajista on tehnyt sinuun suurimman vaikutuksen? Äänestä kaikkien aikojen TTK-voittajaa!

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma on ollut suomalaisten suosikkiviihdettä jo yli kymmenen vuoden ajan. Listasimme kaikki TTK-voittajat ensimmäisestä kaudesta vastikään päättyneeseen 13. kauteen.

Kenen voittajan tanssitaito on tehnyt sinuun kaikista ikimuistoisimman vaikutuksen? Kerro äänestämällä jutun lopussa!

Kausi 1: Tomi Metsäketo

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman vuonna 2006 esitetyn ensimmäisen tuotantokauden voiton vei laulaja Tomi Metsäketo tähtiopettajansa Sanna Hirvaskarin kanssa.

Tomi Metsäketo ja Sanna Hirvaskari
Laulaja Tomi Metsäketo ja Sanna Hirvaskari tanssivat historian ensimmäisiksi Tanssii tähtien kanssa -voittajiksi.

Kausi 2: Mariko Pajalahti

Kwan-yhtyeestä tunnettu laulaja Mariko Pajalahti tanssi TTK-voittajaksi tähtiopettajansa Aleksi Seppäsen kanssa. Finaalissa näyttelijä Sari Siikander ja tähtiopettaja Mikko Ahti tanssivat tuomarit puolelleen. He voittivat Mariko ja Aleksin neljällä tuomaripisteellä. Yleisö arvosti kuitenkin Marikon huimaa kehitystä ja äänesti Marikon ja Aleksin voittajapariksi.

Mariko Pajalahti ja Aleksi Seppänen
Mariko Pajalahden ja Aleksi Seppäsen tanssit siivittivät heidät Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittoon.

Kausi 3: Maria Lund

Maria Lund oli jo kolmas laulaja, jonka tanssitaito riitti Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittoon. Marian tähtiopettajana toimi Mikko Ahti. Finaalissa pari sai kilpailijoitaan, näyttelijä Nicke Lignelliä ja tähtiopettaja Susa Matsonia, heikommat pisteet. Maria ja Mikko veivät kuitenkin voiton kotiin yleisöäänillä.

Maria Lund ja Mikko Ahti
Maria Lund ja Mikko Ahti nappasivat Tanssii tähtien kanssa -kisan voiton vuonna 2008.

Kausi 4: Satu Tuomisto

Malli Satu Tuomisto ja tähtiopettaja Janne Talasma peittosivat kilpakumppaninsa selkein tuomari- ja katsojaäänin vuonna 2009. Satua ennen jokainen voiton vienyt tähtioppilas oli ollut laulaja.

Satu Tuomisto ja Janne Talasma
Satu Tuomisto ja Janne Talasma olivat 4. kauden ylivoimaiset voittajat.

Kausi 5: Antti Tuisku

Laulaja Antti Tuisku ja tähtiopettaja Anna-Liisa ”Ansku” Bergström taistelivat voitosta laulaja Laura Voutilaisen ja hänen tähtiopettajansa Marko Keräsen antaessa parille kovan vastuksen. Laura ja Marko keräsivät tuomareilta 114 pistettä, Antti ja Ansku 110. Antti ja Ansku veivät kuitenkin yleisöäänistä huimat 78 prosenttia.

Antti Tuisku ja Anna-Liisa "Ansku" Bergström
Antti ja Ansku muistetaan erityisesti kolmen kympin arvoisesta, Madonnan Music-kappaleen tahtiin finaalissa tanssitusta freestyle-numerosta.

Kausi 6: Viivi Pumpanen

Yleisöäänet ratkaisivat myös malli Viivi Pumpasen ja tähtiopettaja Matti Puron voiton 6. kaudella. Finaalissa paria vastaan, yhden pisteen paremmilla tuomariäänillä, tanssi Duudoneista tuttu Jarno ”Jarppi” Leppälä tähtiopettajansa Ansku Bergströmin kanssa.

Viivi Pumpanen ja Matti Puro
Viivi Pumpanen ja Matti Puro hurmasivat katsojat.

Kausi 7: Krisse Salminen

Koomikko Krisse Salminen ja tähtiopettaja Matti Puro olivat sekä tuomariston että yleisön suosikkipari Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 7. tuotantokaudella.

Krisse Salminen ja Matti Puro
Krisse Salminen ja Matti Puro voittivat TTK:n kirkkaasti vuonna 2012.

Kausi 8: Raakel Lignell

Muusikko Raakel Lignell ja tähtiopettaja Jani Rasimus olivat ylivoimainen pari TTK:n 8. kaudella.

Jani Rasimus ja Raakel Lignell
Jani Rasimus ja Raakel Lignell treenasivat paljon Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittaakseen.

Kausi 9: Pete Parkkonen

Laulaja Pete Parkkonen ja tähtiopettaja Katri Mäkinen nostivat tasoaan finaalissa ja saivat finaalijaksossa niin tuomariston kuin yleisön puolelleen.

Katri Mäkinen ja Pete Parkkonen
Katri Mäkinen ja Pete Parkkonen voittivat TTK:n vuonna 2014.

Kausi 10: Anna-Maija Tuokko

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko ja tähtiopettaja Matti Puro olivat selvät voittajat vuonna 2017 esitetyllä, 10. tuotantokaudella. Kolmas voitto teki Matista kaikkien aikojen voitokkaimman tähtiopettajan. Kukaan muu tähtiopettajista ei ole voittanut kisaa niin usein kuin Matti vielä tänäkään päivänä.

Anna-Maija Tuokko ja Matti Puro
Näyttelijä Anna-Maija Tuokko ja tähtiopettaja Matti Puro olivat 10. kauden selvät voittajat.

Kausi 11: Edis Tatli

Nyrkkeilijä Edis Tatli ja tähtiopettaja Katri Mäkinen peittosivat finaalissa ennakkosuosikiksi nousseen Hannes Suomisen ja hänen tähtiopettajansa Kia Lehmuskosken. Anna.fi:n äänestyksen mukaan voitto meni oikeaan osoitteeseen. Tanssin täysin nollasta aloittanut Edis on ensimmäinen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittanut urheilija.

– Tanssit ovat vieneet niin paljon keskittymistäni, etten ole ollut ihan täysillä läsnä perheelleni, joka on tukenut minua kilpailussa kaikin tavoin. Nyt haluan päästä leikkimään poikani kanssa, Edis kertoi Anna.fi:n haastattelussa voittonsa jälkeen.

Katri Mäkinen ja Edis Tatli
Katri Mäkinen ja Edis Tatli voittivat alun ennakkosuosikiksi nousseen Hannes Suomisen ja tämän tähtivalmentajan Kia Lehmuskosken.

Kausi 12: Christoffer Strandberg

Putouksestakin tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg voitti vuoden 2019 TTK:n yhdessä tähtiopettajansa Jutta Heleniuksen kanssa. Finaalissa kaksikko voitti toiseksi tulleen Jannika B:n ja tämän opettajan Aleksi Seppäsen sekä kolmanneksi tulleen Meeri Koutaniemen ja tämän parin Matti Puron.

Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius
Christoffer Strandberg lunasti vuoden 2019 Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voiton tähtiopettajansa Jutta Heleniuksen kanssa.

Kausi 13: Virpi Sarasvuo

Entinen hiihtäjä Virpi Sarasvuo voitti tanssiopettajansa Sami Heleniuksen kanssa vuoden 2020 Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kausi huipentui kaksiosaiseen finaaliin, jossa voitosta kilpailivat myös Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen sekä Jare Brand ja Saana Akiola.

Pressikuvassa Virpi Sarasvuo ja tanssiopettaja Sami Helenius.
Virpi Sarasvuo voitti 13. kauden yleisöäänien avulla, kun tuomariston pisteet jakautuivat tasan kaikkien finalistien kesken.

Kausi 14: Ernest Lawson

Näyttelijä Ernest Lawson ja tanssiopettaja Anniina Koivuniemi kruunattiin vuoden 2021 Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittajiksi. Finaalissa kilpailivat myös laulaja Krista Siegfrids sekä oopperalaulaja Waltteri Torikka.

Näyttelijä Ernest Lawson voitti vuoden 2021 Tanssii tähtien kanssa -finaalin.

Juttua muokattu 6.8. klo 14:46. Lisätty tiedot kaudesta 12 ja äänestys nollattu. Päivitetty 7.12.2020 klo 10:52. Lisätty kauden 13 voittaja ja äänestys nollattu.  Päivitetty 29.11.2021 klo 14:37. Lisätty tiedot kauden 14 voittajasta. Päivitetty 23.8.2022 klo 12:44. Äänestys nollattu.

X