Julkkikset

Chisu ja Jori Roosbergin suhteessa on turvallista myös riidellä: ”Jos alkaa pelottaa, voi mennä toisen kainaloon”

Chisu ja Jori Roosberg tapasivat hyvässä kohtaa elämää.

Teksti:
Emilia Saloranta
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Chisu ja Jori Roosberg.

Chisu ja Jori Roosberg tapasivat hyvässä kohtaa elämää.

Parhaillaan uransa päätöskiertuetta tekevä Chisu on tehnyt viime vuodet musiikkia yhdessä aviomiehensä Jori Roosbergin kanssa. Pari vuotta sitten avioitunut pariskunta jatkaa yhteistyötä myös Chisun uran päätyttyä.

– Meillä on parisuhteessa tilaa ja turvaa. Tiedämme, että emme ole helpoimmat ihmiset maan päällä. Mutta vaikka riidellään, niin tiedetään, ettei se ole maailmanloppu, Chisu totesi.

– Me ollaan tiedostettu meidän egot jo varhaisessa vaiheessa. Kun toinen alkaa kilahtelemaan, ymmärretään, että nyt pitää hengitellä, Jori puolestaan toteaa.

Pari arvelee, että he ovat tavanneet hyvässä kohtaa elämää.

– Olemme tällä elämänpolulla samassa kohtaa. Olemme kiinnostuneita molemmat itsemme tutkimisesta. Tämä parisuhde on mahtava pelikenttä tutkia ja tuhota oletuksia. Ja jos alkaa pelottaa, voi mennä aina toisen kainaloon ja varmistaa, että tykkääthän musta vielä tämänkin jälkeen? Chisu mietti.

– Mä tykkään susta aina, Jori virnistää ja jatkaa.

– Itsetuntemus on oikeastaan kaikki kaikessa. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä helpompi on toimia. Mitä enemmän rakastat itseäsi, osaat rakastaa myös muita.

Hyvästit Chisulle

Molemmat kertovat, että ovat tehneet paljon työtä itsetuntemuksen kehittämiseksi.

Chisulla se on johtanut uralla isoihinkin muutoksiin. Nainen kertoi soolouransa lopettamisesta Vain elämää -ohjelmassa.

Jori sanoo, että ajatus lopettamisesta oli Chisulla ilmoilla jo silloin, kun he tapasivat. Päätöksen nainen on tehnyt luonnollisesti täysin itse. Uran päätöskiertue päättyy Tavastialle.

– Kuusitoista vuotta olen antanut Chisulle kaiken. Olen varautunut, että siitä irtautuminen kestää. Olen kuullut sanottavan, että suhteesta eroaminen kestää puolet suhteen ajasta. Se kuulostaa kamalalta, että seitsemän vuoden jälkeen tekisin yhä eroa tästä, Chisu totesi Emma-gaalassa.

X