Julkkikset

Ernest Lawsonin yllätys loksautti leuat – alkaa järjestää ”muina karikanaloina” sokkotreffejä tuntemattomille halukkaille: ”Onko tää totta?”

Virallinen Ensitreffit alttarilla -kausi päättyi, mutta ”Erkkutreffit” jatkaa sinkkujen yhteensaattamista ohjelmaformaatin hengessä – ei tosin naimisiin saakka.

Teksti:
Lotta Pellas
Kuvat:
Sampo Korhonen

Ensitreffit alttarilla -ohjelma inspiroi Ernest Lawsonia järjestämään treffejä.

Virallinen Ensitreffit alttarilla -kausi päättyi, mutta "Erkkutreffit" jatkaa sinkkujen yhteensaattamista ohjelmaformaatin hengessä – ei tosin naimisiin saakka.

Valtavan suositun Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas kausi tuli juuri päätökseensä. Joka kaudella pohditaan pariskuntien yhteensopivuutta ja asiantuntijoiden roolia. Tätä pohti myös tv-ohjelman suuri ystävä, näyttelijä Ernest Lawson eilisissä tarinoissaan Instagramissa.

”Se ajatus, johon aina kauden lopussa palaan, varsinkin silloin jos pareja ei muodostu – – on se, että kuinka vaikeaa – – asiantuntijoiden työ voi olla?”, hän miettii.

Näyttelijä on viihdyttänyt Instagram-seuraajiaan itse tekemillään Ensitreffit-meemeillä jaksoissa nähdyistä tilanteista. Meemit kulkevat Ernestin Instagram-tilin kohokohdissa nimellä Erkkutreffit.

Nyt Ernest lyö löylyä omaperäisellä ideallaan, jonka aikoo toteuttaa Ensitreffit alttarilla -henkisesti:

”Nyt on aika testata, mihin Lawsoni pystyy. Mä nimittäin haluan ja aion kokeilla tosielämän Erkkutreffejä.”

Ernest pyytää ihmisiä vastaamaan hänen tekemäänsä treffikyselylomakkeeseen ja  lähettämään vastaukset hänelle. Ernest käy vastaukset läpi ja yhdistää toisilleen sopivat henkilöt.

”Mä sit muina karikanaloina mätsäilen keskenään sopivimmat”, näyttelijä lupaa Instagram-tarinassa.

Ernestin yhteenjunailema pari pääsee sokkotreffeille.

Idea herätti seuraajissa välittömästi innostusta. Ernest kertoo tarinoissaan, että oli ainoastaan yön aikana saanut lähes 80 vastausta, mutta myös epäuskoisia kyselyjä: ”Onko tää totta?”. Ideaa vitsiksi epäilleille hän vakuutti olevansa tosissaan.

”Tykkään susta enemmän ku donitseista”

Ernest on naimisissa nuoruudenrakkautensa kanssa, ja pariskunnalla on kaksi lasta. Instagramissa Ernest on muistellut parin hääpäivää.

Viis vuotta sitten kuiskasin sun korvaan: ”Tykkään susta enemmän ku donitseista. Eli aika tosi paljon.” Hyvää hääpäivää rakas, Ernest kirjoitti noin vuosi sitten julkaistussa päivityksessä.

Tänä syksynä Ernest on valloittanut katsojat Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jonka voitti yhdessä parinsa Anniina Koivuniemen kanssa.

.

X