Julkkikset

Hanna Kinnusen hääauto vietiin lähes nenän edestä – julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa hauskana häämuistona

Hanna Kinnunen jakoi somessa yhteiskuvan hänestä ja puolisostaan hääpäivänä. Päivään liittyy erikoinen sattuma.

Teksti:
Tiia Kailaheimo
Kuvat:
Tommi Tuomi, Om-Arkisto

Hanna Kinnusen hääpäivään liittyy erikoinen tarina.

Hanna Kinnunen jakoi somessa yhteiskuvan hänestä ja puolisostaan hääpäivänä. Päivään liittyy erikoinen sattuma.

Radiojuontaja ja näyttelijä Hanna Kinnunen, 41, jakoi sosiaalisessa mediassa sydämellisen häämuiston muutaman vuoden takaa. Häämuiston yhteydessä on myös harvinainen yhteiskuva Hannasta ja tämän puolisosta.

– Saanko jakaa yhden hauskan muiston kaikkien synkkien uutisten keskellä? hän kysyy päivityksessään.

Hannan ja puolison häitä vietettiin eräänä syksyisenä lauantaina. Kun pariskunta oli hääpäivän aamuna lähdössä kirkkoon, tapahtui jotain kummallista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hanna Kinnunen (@hannakofficial) jakama julkaisu

– Kun olimme lähdössä hotellilta kirkkoon, hääautoamme kuskeineen ei näkynyt eikä kuulunut.

Tilannetta vaikeutti, että hääparilla ei ollut puhelimia mukanaan.

– Olimme jättäneet kännykät pois matkasta, koska halusimme keskittyä juhlapäivään, eikä automme kuski, vanhempi herrasmies, edes omistanut sellaista, Hanna selittää.

Hääpari selvisi kirkkoon varakyydillä. Morsian kapusi etupenkille silkkimekkonsa helmojen ja pitkän huntunsa kanssa, sulhanen sai istua takapenkille.

– Ajoimme kaasu pohjassa kirkolle ja ihmettelimme, mitä oli voinut tapahtua. Myöhästyimme vihkimisestä kymmenisen minuuttia – kirkon ovella odottanut isäni oli ehtinyt säikähtää, että koko juhla on peruttu, Hanna kuvaa tunnelmia.

Onnellinen loppu

Matkalla juhlapaikalle selvisi syy aiempaan katoamiseen.

– Kaverit pölli meidän hääauton! Hanna summaa huvittuneena.

– Samassa hotellissa majoittuneet vieraamme, niin ikään kirkkoon kyytiä odottanut ystäväpariskuntamme, oli luullut meidän kyydin olevan heille. Kuski taas ei tiennyt, miltä hääpari näytti ja luuli ystäviemme olleen matkalla alttarille.

Hannan jakamaan iloiseen kuvaan on ikuistettu hetki, jossa hääpari sai kuulla tapahtuneesta.

– Ystävämme olivat ihmetelleet, ettei kyydissä ollut muita ja pohtineet, että onpa autoon jätetty kiva pullo samppanjaa kahdella lasilla odottamaan.

”Pitkästä aikaa olo tuntuu taas omalta itseltä”

Hanna on tullut tunnetuksi sekä radiojuontajana että Sallan roolista Salatut Elämät -sarjassa. Viime vuoden lopulla Hanna kertoi Annalle elämäntapamuutoksestaan.

– Aikaisemmin minulla oli vaikeuksia nukkua, enkä saanut unta, vaikka olin todella väsynyt. Minulla meni kevät 2020 siihen, että hain unirytmiäni uudestaan, Hanna kertoi ajasta aamuradiopestin päättymisen jälkeen.

Kun Hanna ymmärsi, että hänen olisi keskityttävä omaan hyvinvointiinsa, alkoi hidas toipuminen. Puolisokin ihmetteli uudistunutta Hannaa.

– Olen tehnyt tänä vuonna paljon töitä: radiota, näyttelemistä ja esimerkiksi keikkoja. Mieheni sanoi ennen kesälomaani, että on uskomatonta, etten ollut aivan loppu loman alkaessa, Hanna kertoi.

– Pitkästä aikaa olo tuntuu taas omalta itseltä.

Nyt Hanna työskentelee Aito Iskelmä -kanavan keskipäivässä juontajana ja näyttelee yhä Salkkareissa.

Seura.fi: Salkkareista tuttu Hanna Kinnunen teki elämänmuutoksen – Kuntosalilla maasta nousee jo toistasataa kiloa

X