Julkkikset

Laulaja Kaija Koo paljastaa elämänohjeensa – tätä asennetta ei saa koskaan kadottaa

Ihminen joutuu elämässään ehkä kolme tai neljä kertaa isoon valintatilanteeseen, sanoo Kaija Koo. Mikä auttaa valinnan tekemisessä? Kaija Koo kertoi meille oman elämänohjeensa.

Teksti:
Tyyne Pennanen
Kuvat:
Jouni Harala

– Tämä ala on kuin keikkulauta. Ajat muuttuvat, ihmisten mieltymykset muuttuvat, Kaija Koo sanoo.

Ihminen joutuu elämässään ehkä kolme tai neljä kertaa isoon valintatilanteeseen, sanoo Kaija Koo. Mikä auttaa valinnan tekemisessä? Kaija Koo kertoi meille oman elämänohjeensa.

Laulaja Kaija Koo, 56, on faneilleen äitihahmo, sisko, ystävä, auttaja – melkein kuin kansanparantaja. Ihmiset lähettävät hänelle kirjeitä ja uskoutuvat henkilökohtaisista asioistaan. Kun hän kerran on esikuva, voisiko hän antaa jonkin elämänohjeen?

– Kamalan vaikeaa! En minä osaa neuvoa ihmisiä, Kaija Koo ensin protestoi.

Kaija Koon elämänohjeet – älä koskaan kadota tätä piirrettä

Kaija myös muistuttaa, että valintoja tehdessä pitää luottaa omiin tunteisiinsa.

– Elämänvirrassa on tartuttava nopeasti oikeisiin asioihin. Pitää välittää itsestään niin, ettei tee itsensä kannalta huonoja valintoja. Tätä olen opetellut koko elämäni, Kaija sanoo.

Ja tärkein:

– Koskaan ei saa luovuttaa. Kun kaatuu, niin pitää vain nousta ylös ja jatkaa eteenpäin.

Mikä aiheutti sen, että Kaijan ura lähti uuteen nousuun notkahduksen jälkeen?  Miksi Kaija ihmettelee välillä edelleen, että hänestä ylipäätään tuli esiintyjä? Lue lisää Annan numerosta 27/2019 tai digilehdestä! Voit tilata digilehden täältä!

Lue myös:

Kaija Koo aloitti ruokaremontin pitkin hampain: ”En voi kapinoida sitä vastaan, jos elämäntapani saavat minut voimaan huonosti”

Kaija Koo kannustaa rohkeuteen: ”Meidän aikamme täällä on niin rajattu, että kannattaa miettiä, mihin sen käyttää”

X