Julkkikset

Linnan juhlien upein pukeutuja on karkaamassa muilta! Vielä ehdit äänestää – upea sviittipalkinto

Laulajana rakastettu kansansuosikki on vahvassa johdossa myös Linnan upein pukeutuja -äänestyksessä. Osallistu ja voit voittaa!

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
Tommi Tuomi / Otavamedia

Linnan juhlissa nähtiin jälleen upeita pukuja.

Laulajana rakastettu kansansuosikki on vahvassa johdossa myös Linnan upein pukeutuja -äänestyksessä. Osallistu ja voit voittaa!

Linnan juhlien upein pukeutuja -äänestys on käynnissä Annan verkkosivuilla. Äänestyksessä on mukana kymmenen upeaa poimintaa Linnan juhlaeleganssista.

Osallistu äänestykseen täällä ja voit voittaa ylellisen hotelliyön valitsemassasi Sokos Hotellin sviitissä (arvo 500 euroa).

Äänikuningattareksi nousemassa Diandra

Äänestyksessä tähän mennessä selkeästi eniten ääniä saanut pukeutuja on laulaja Diandra. Hänen yllään nähtiin Linnassa elegantti valkoinen iltapuku, jonka on suunnitellut Anne-Mari Pahkala ja toteuttanut Ulla Vainikka. Marocaine-silkistä valmistetussa puvussa on arvokas siluetti, jonka muodot kuvastavat tiedotteen mukaan Suomen luontoa.

Vielä kirikantaman päässä toiseksi eniten ääniä on tähän mennessä kerännyt toimittaja ja juontaja Ella Kanninen laventelinsinisellä juhlapuvullaan. Sen ovat toteuttaneet Jaana Björklund ja Taina Niemi

Kolmantena äänestyksessä komeilee räppäri ja artisti Käärijä eli Jere Pöyhönen. Euroviisuista suursuosioon singahtanut laulaja oli Linnassa pukeutunut miesten pukurintamalla harvoin nähtyyn, erikoisempaan frakkiin.

Puvun materiaalina oli villaa ja tekonahkaa, ja se ovat suunnitellet Teemu Muurimäki ja Elina Lario. Puvun ovat toteuttaneet Sonja Raassina ja Turo.

Äänestäjät ovat pitäneet myös Tasavallan presidentin puolison Jenni Haukion ja näyttelijä Seela Sellan juhlaeleganssista, ja molemmat sijoittuvat heti kärkikolmikon taakse lähes samoin äänimäärin.

Molempien puvut ovat aiempien vuosien itsenäisyyspäivän juhlista uusiokäyttöön muokattuja.

Tasainen kilpailu – äänestysaikaa 20. joulukuuta asti

Loput Linnan juhlien upein pukeutuja -kilpailun ehdokkaat ovat laulaja Eini rohkeassa pinkissä asussa, näyttelijä Krista Kosonen näyttävän punaisessa ja näyttelijä Kristiina Halttu pirteän vihreässä iltapuvussa.

Yrittäjä Emmi Lehtomaa ihastutti viimeisillään raskaana valkoisessa strutsinsulkamekossa ja Wilma Murto punavalkoisessa röyhelöunelmassa. Äänestyksessä jokaisella on tähän mennessä ollut vankka kannattajakuntansa.

Katso kaikkien ehdokkaiden asut äänestyssivulta ja anna äänesi! Äänestysaika päättyy 20. joulukuuta 2023.

 

X