Julkkikset

Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen odottavat lasta – kaksi keskenmenoa kokenut Manuela jakoi koskettavan tekstin Instagramissa

Keväällä Manuela Boscolle ja Tuure Kilpeläiselle syntyy vauva. Manuela haluaa murtaa tabuja kertomalla kokemistaan keskenmenoista Instagramissa.

Teksti:
Lotta Pellas
Kuvat:
Om-Arkisto

Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen odottavat perheenlisäystä.

Keväällä Manuela Boscolle ja Tuure Kilpeläiselle syntyy vauva. Manuela haluaa murtaa tabuja kertomalla kokemistaan keskenmenoista Instagramissa.

Taiteilija Manuela Bosco, 39, kertoi ilouutisia Instagram-tilillään: hänen  ja muusikko Tuure Kilpeläisen, 51,  perheeseen syntyy keväällä vauva. Kuopus on uusperheen kuudes lapsi.

Sekä Manuelalla että Tuurella on aikaisemmista suhteistaan kaksi lasta, joiden syntymävuodet ovat 2004, 2007, 2014 ja 2016. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi vuonna 2019.

Instagram-tilillääm Manuela avaa ajatuksiaan raskaaksi tulemisesta, joka ei ole ollut aivan yksinkertaista. Ennen alkanutta raskautta hän sai kaksi keskenmenoa.

– Vaikka puhumme lääketieteellisin termein alkion kuolemasta, on se itselleni ollut lapseni kuolema, Manuela kertoo päivityksessään.

Manuela sanoo myös, että keskenmenot ovat edelleen tabuja ja haluaa siksi jakaa kokemuksensa muiden kanssa. Hän toivoo myös antavana vertaistukea ja toivoa heille, jotka nyt ovat samassa tilanteessa kuin Manuela aikaisemmin.

”Ydintasolla meillä on todella syvä yhteys”

Manuela ja Tuure menivät naimisiin vuonna 2018 oltuaan yhdessä alle vuoden.

– Pintatasolla ja arjessa välillämme saattaa hetkittäin olla kitkaa, mutta ydintasolla meillä on todella syvä yhteys, Manuela kertoi Annalle vuonna 2020.

Manuela sanoo heidän suhteensa olevan kummallekin ”erittäin merkittävä”. Yhteisen perhe-elämän lisäksi pariskunnalla on yhdessä Boskil-niminen merkki, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa joogamattoja, huiveja ja pöytäliinoja. Tuotteita koristavat Manuelan maalaukset.

Koti Inkeroisissa

Manuela ja Tuure asuvat Inkeroisissa, jossa heillä on huvila. Loppuvuodesta 2019 taiteilijapariskunta asettui sinne taloksi.

Huvilan yläkerrassa sijaitsee Manuelan ateljee, kun Tuure Kilpeläisen työ on pitkin maata bändinsä kanssa. Pariskunnalla oli pitkään kaksi kotia, nyt Helsingin keskustassa sijaitseva asunto on myynnissä.

X