Julkkikset

Maria Ylipää sai kolmannen lapsensa – kertoo piinan olevan ohi: ”Olen niin helpottunut ja onnellinen!”

Maria Ylipää, 41, jakoi ilouutisen perheen kolmannen tyttären syntymästä Instagram-tilillään.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
Liisa Valonen

Maria Ylipää ja Matti-puoliso saivat kolmannen tyttären.

Maria Ylipää, 41, jakoi ilouutisen perheen kolmannen tyttären syntymästä Instagram-tilillään.

Näyttelijä Maria Ylipää kertoi Instagram-tilillään kolmannen tyttärensä syntymästä. Perheen kuopus syntyi viime viikolla.

– Raskauden ja synnytyksen piina on ohi! Kolmas tyttäremme syntyi tällä viikolla, Maria kirjoittaa vappuna julkaisemassaan päivityksessä.

Kuvasarjassa näkyy kuva vastasyntyneestä ja äidistä Naistenklinikalla, pienin tytär isosiskojen sylissä sekä kuvaan ikuistettu hetki Naistenklinikan ulko-ovelta, jossa vanhemmat hymyilevät onnellisen näköisenä.

Voit selata kuvia kuvan oikeassa reunassa näkyvästä nuolesta.

– Olen niin helpottunut ja onnellinen! Elämän ihmeen äärellä ihmetellen, täysin rakastuneena, Maria summaa Intagram-päivityksessään.

”Iso ikäero on rikkaus”

Marialla on pitkä liitto Matti-puolisonsa kanssa. Maria kertoi hiljattain Annan haastattelussa, että haave kolmannesta lapsesta sai kypsyä monta vuotta.

– Puolisoni Matin kanssa olemme aina jakaneet haaveen isosta perheestä. Tätä kolmatta märehdin silti monta vuotta – tiedän kokemuksesta pikkulapsiarjen ja työn yhdistämisen olevan vaikea palapeli, Maria kertoo haastattelussa.

Haave ei kuitenkaan jättänyt rauhaan.

– Ajatus, että en ole vielä saanut kyllikseni lapsista, ei suostunut väistymään minusta. Nautin tyttärieni seurasta aivan järjettömästi!

Maria uskoo iän lopulta vaikuttaneen päätökseen, sillä päätöstä ei voinut venyttää loputtomiin.

– Vauvan saaminen 41 vuoden iässä tulee olemaan jopa isompi elämänmuutos kuin esikoisen saaminen parikymppisenä, vaikka tulimmekin puolisoni kanssa tuolloin vanhemmiksi ensimmäistä kertaa, Maria pohtii.

Maria oli esikoisensa syntyessä 26-vuotias, toisen tyttären hän sai 32 vuoden iässä ja kolmas lapsi syntyi Marian ollessa 41-vuotias.

– Iso ikäero on rikkaus ja tuttua minulle jo lapsuudenkodistani, johon synnyin esikoisena ennen kolmea pikkuveljeäni.

Ensimmäinen vuosi vauvan kanssa ei Mariaa pelota, mutta töihinpaluu aikanaan kylläkin.

– Siitä tulee hurja rumba, mutta en näe mitään syytä, miksi emme selviytyisi siitä kuten edellisilläkin kerroilla – kiitos puolisoni jakaman hoitovastuun.

X