Julkkikset

Pirkka-Pekka Petelius ja Erika Skön naimisiin! Siteeraavat muumipappaa: ”Sisimpäni suorastaan kiljuu kahvia!”

Pirkka-Pekka Petelius on mennyt naimisiin pitkäaikaisen naisystävänsä Erika Skönin kanssa. Onnellinen aviopari julkaisi riemastuttavan kuvan sosiaalisessa mediassa – nyt tarvitaan kahvia!

Teksti:
Katri Koskinen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Pirkka-Pekka Petelius ja Erika Skön ovat menneet naimisiin!

Pirkka-Pekka Petelius on mennyt naimisiin pitkäaikaisen naisystävänsä Erika Skönin kanssa. Onnellinen aviopari julkaisi riemastuttavan kuvan sosiaalisessa mediassa – nyt tarvitaan kahvia!

Viihdetaiteilija, näyttelijä ja kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius, 66, ja media-alalla työskentelevä Erika Skön ovat menneet naimisiin. Petelius ja Skön ilmoittivat molemmat omilla tahoillaan riemukkaasta uutisesta Twitterissä ja Instagramissa.

”Ihanaaa hei! Me mentiin naimisiin.❤️ Muumipapan sanoin “Sisimpäni suorastaan kiljuu kahvia!“ Kekkerit perhepiirissä”, Petelius kirjoittaa twiitissään.

Vuosia seurustelleet Pirkka-Pekka Petelius ja Erika Skön kihlautuivat marraskuussa 2018.

Pariskuntaa yhdistää muun muassa samanlaiset arvot: esimerkiksi molemmille luonto on tärkeä. Petelius kertoikin Annan haastattelussa 2018 rentoutuvansa tekemällä puutarhatöitä ja retkeilemällä luonnossa.

Erika puolestaan kuvailee itseään Instagram-tilillään sanoin: ”Vihreä. Viikonloppurunoilija. Kukkamekkotäti. Rikas, sillä omistan kaiken mitä minulle on tapahtunut.”

Näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius ja puoliso Erika Skön ovat seurustelleet vuosia. Pariskunta edusti kutsuvierasensi-illassa Linnanmäen Peacock-teatterissa Helsingissä 16.5.2017.

”Rakkaus on ihanaa ekstraa”

Monen alan viihdetaiteilija Pirkka-Pekka Petelius kertoi Annassa vuonna 2018 olevansa onnellinen mies. Elämässä oli sopivassa suhteessa rakkautta, kiinnostavia töitä ja aikaa luontoretkille.

”Elän tällä hetkellä parisuhteessa ja olen onnellinen. Se ei tarkoita, että olisin onneton yksin. Onni pitää löytää aina itsestä, ei toisesta ihmisestä. Kun on omaan elämäänsä tyytyväinen, rakkaus on ihanaa ekstraa. Parhaimmillaan parisuhde on sellainen, että kumpikaan ei osaa selittää, miksi ollaan yhdessä. Sen kuuluukin olla osa elämän mysteeriä”, Petelius kuvaili tuolloin.

Petelius kertoi huomioivansa kumppaniaan olemalla läsnä, kuuntelemalla ja ymmärtämällä.

”Parisuhteessa on tärkeää olla avoin toiselle. Vain siten kahden ihmisen välillä voi syntyä aitoa vuorovaikutusta”, Petelius summasi.

Lue myös:

Onnellisesti seurusteleva Pirkka-Pekka Petelius: ”Parisuhteessa on oltava avoin”

Pirkka-Pekka Petelius tykkää hengästyä ja hikoilla: ”Silloin tunnen eläväni”

X