Julkkikset

Renny ja Johanna Harlinin poika kastettiin – toinen nimi tulee isältä

Pariskunta kertoi harvinaisesta nimivalinnasta tiistaina.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
Atte Kajova

Renny ja Johanna Harlinin pienokaisen toinen nimi tulee isältä.

Pariskunta kertoi harvinaisesta nimivalinnasta tiistaina.

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 65, ja hänen puolisonsa Johanna Harlin, 30, ovat julkaisseet some-tileillään kuvan lapsensa ristiäisistä. Huhtikuussa syntyneen pojan nimi selviää päivityksen kuvatekstistä: Jules Mauritz Eljas.

Kuvassa onnea huokuva perhe seisoo kirkon ovella. Johanna pitelee sylissään kastemekkoon puettua pienokaista ja Renny perheen esikoista, vuonna 2022 syntynyttä Coco-tytärtä. Esikoinen on puettu vaaleanpunaiseen mekkoon, vanhemmat ovat valinneet juhla-asukseen valkoiset juhlavaatteet.

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinin vauva syntyi: ”Yhdeksän kuukautta olemme rukoilleet, unelmoineet ja odottaneet”

Harvinainen nimivalinta

Jules-nimi on Suomessa melko harvinainen. Digi- ja väestötietoviraston tilastoista selviää, että Suomessa on tällä hetkellä alle 239 Jules-nimistä henkilöä. Vuosina 2000–2024 nimen on saanut alle sata suomalaista.

Toinen nimi tulee isältä, jonka koko nimi on Renny Lauri Mauritz.

Nimivalinta on kerännyt runsaasti ihasteluja ja onnitteluja päivitysten kommenttikentässä. Eräs seuraaja innostui jopa runoilemaan uutisen kunniaksi:

”Hellin käsin kantakaa, suukko lämmin antakaa, syliin usein sulkekaa, yhdessä näin kulkekaa. Onnea pikku vauvalle upeasta nimestä!”

Toivottu jälkikasvu

Yhdysvaltojen Miamissa asuva pariskunta saapui somepäivitysten perusteella sunnuntaina Suomeen ristiäisiä varten.

Rennyn ja Johannan yhteinen historia ulottuu kesään 2020 ja Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan kuvauksiin, jossa pari tapasi ensimmäistä kertaa. Saman vuoden syksynä Renny pyysi Johannan avustajakseen Hollywood-leffan kuvauksiin Bulgariaan, jossa rakkaus syttyi.

Pariskunta kihlautui helmikuussa 2021 ja meni naimisiin seuraavana syksynä Ranskan Rivieralla.

Molemmille oli alusta alkaen selvää, että jälkikasvu olisi toivottua.

– Rakastamme lapsia ja haluamme ehdottomasti perustaa perheen. Olen 62-vuotias, eikä minua kiinnosta hukata hetkeäkään. Haluan pystyä leikkimään, retkeilemään ja pitämään hauskaa lasteni kanssa, ja Johanna on samoilla linjoilla, Renny paljasti Annan haastattelussa vuonna 2021.

Rennyllä on myös jo aikuinen Luukas-poika lyhyestä suhteesta assistenttinsa Tiffany Bownen kanssa.

X