Julkkikset

Riitta Väisänen sai Suurin Pudottaja -ohjelmassa oivalluksen, joka paransi hänen elämänlaatuaan: ”En kärsinyt enää migreenistä”

Riitta Väisäsen havahtui sokeriaddiktioonsa Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, mutta ei silti luovu Eskimo-puikoista ja kanelipipareista.

Teksti:
Tanja Kröger
Kuvat:
Om-Arkisto

Riitta Väisäsen havahtui sokeriaddiktioonsa Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, mutta ei silti luovu Eskimo-puikoista ja kanelipipareista.

Riitta Väisänen, olet mukana Suurin pudottaja Suomi -kilpailussa. Mikä on ollut isoin oivalluksesi painonhallinnassa?

Oivalsin olevani sokeriaddikti, sillä elimistöni pitää saada säännöllisesti irtokarkkeja, korvapuusteja ja kanelipipareita. Olen nyt yrittänyt vähentää makean syömistä, sillä kilpailun aikana en kärsinyt migreenistä, kun söin vain sokerittomia, terveellisiä ruokia. Toinen oivallukseni oli se, että liike on lääke. Ohjelman valmentaja Aki Manninen sanoi niin, ja koin itsekin flow-tilan liikkuessani.

Miten sinulla on mennyt ohjelman jälkeen?

Minun pitää edelleen vahtia kaloreita, ettei painoni nouse. Saatan syödä televisiota katsellessani pari Eskimo-jäätelöpuikkoa, mutta niissähän onkin vain vähän energiaa. Olen alkanut syödä myös rahkaa.

Mikä on rakkain arkirutiinisi?

Se, kun huilailen sohvalla, luen iltapäivälehtiä ja syön niitä Eskimoita. Nukun huonosti, joten katson aamukolmesta kuuteen TLC-kanavaa ja sitten aamu-tv:tä.

Riitta Väisänen, miten rentoudut?

En osaa rentoutua. Tiedän kyllä, miten rentoudutaan, mutta se on silti vaikeaa. Harrastan sauvakävelyä, mutta koska polveni ja lonkkani ovat kipeät, kävely on könkkäystä kainalosauvan avulla. Kerään silti huomaamattani askelia.

Mitä odotat tulevaisuudelta?

Toivon, että terveyteni pysyisi näissä kantimissa. Toivon terveyttä myös läheisilleni. Aion kirjoittaa vielä kaksi kirjaa, ja olisi ehkä kiva tehdä vielä jotain tv-ohjelmaakin.

Miten hoidat kauneuttasi?

Minulla on hyvä iho ja hyvät geenit. Puhdistan kasvoni hyvin, kuorin ne, teen naamioita ja käytän puhdistusmaitoa sekä kasvovettä. Kun meikkaan, käytän meikkivoidetta, eyelineriä ja huulikiiltoa. Moni voi järkyttyä, mutta laitan Eau de Colognea päivittäin.

Riitta Väisänen, mikä ärsyttää sinua juuri nyt?

Poliitikkojen aikaansaannokset. Sote-sotkut ja mitä kaikkea tässä nyt on ollut. En myöskään pidä siitä, että selän takana puhutaan pahaa ja palturia. Sanon itse asiat suoraan.

Lue lisää: Riitta Väisäsen upea muodonmuutos hurmasi Annan muuttumisleikissä – tunnistaisitko Riitan ilman kiharoita?

Riitta Väisänen talousvaikeuksistaan Seurassa: ”En koskaan etukäteen tiedä, onko pankkitileiltäni otettu rahaa maksuihin”

 

X