Julkkikset

Sanna Marin loisti Linnassa uudessa värissä – vertaile, miten juhlatyyli on muuttunut vuosi vuodelta

Suomen entinen pääministeri Sanna Marinin asut Linnan juhlissa ovat ihastuttaneet vuodesta toiseen. Katso Sannan upeat juhlatyylit vuosien varrelta ja valikoi oma suosikkisi.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
Kuvat: Lehtikuva/Vesa Moilanen, Om-Arkisto

Sanna Marin saapui itsenäisyyspäivän vastaanotolle Katri Niskasen juhla-asussa.

Suomen entinen pääministeri Sanna Marinin asut Linnan juhlissa ovat ihastuttaneet vuodesta toiseen. Katso Sannan upeat juhlatyylit vuosien varrelta ja valikoi oma suosikkisi.

Suomen entinen pääministeri Sanna Marin ihastutti jälleen kerran Linnassa upealla juhlatyylillään. Sanna saapui Linnaan yksin, näyttävässä keltaisessa juhla-asussa.

Sanna Marin Linnan juhlissa itsenäisyyspäivänä Helsingissä 6. joulukuuta 2023.

Katri Niskasen suunnittelemassa, yksihihaisessa puku oli kauniin keltainen, ja asukokonaisuudessa loistivat Ukrainan lipun värit. Sanna on nähty myös aikaisemmin Linnan juhlissa Niskasen puvussa vuonna 2019, juuri ennen pääministerikauttaan.

Katso alta myös aiempien vuosien tyylit.

2022: Pääministeri Suomen lipun väreissä

Viime vuonna Sanna Marin edusti Linnan juhlissa Suomen pääministerinä yhdessä silloisen puolisonsa Markus Räikkösen kanssa. Pari kertoi avioerosta toukokuussa 2023.

Sannalla oli vuonna 2022 yllään Sari Hörkön suunnittelema ja toteuttama kokovalkoinen, elegantti juhlapuku. Samana vuonna Sannalle myönnettiin Suomen Valkoisen Ruusun suurristi -kunniamerkki, jonka hän oli kiinnittänyt pukuunsa.

Sanna Marin Markus Räikkönen Linnan juhlissa itsenäisyyspäivänä vuonna 2022.

2019: Kirkkaan pinkkiä Katri Niskasta

Vuonna 2019 Linnan juhlien aikaan Sanna oli pääministeriehdokkaana. Linnassa hän loisti Katri Niskasen suunnittelemassa, kauniisti laskeutuvassa iltapuvussa, jonka kirkas pinkki väri erottui totisesti juhlakansan joukosta.

Pääministeriksi Sanna nimitettiin vain muutama päivä Linnan juhlien jälkeen, 10. joulukuuta.

Vuonna 2019 Sanna Marin edusti Linnassa Katri Niskasen luomuksessa.

2018: Sanna asteli Linnaan tulevassa hääpuvussaan

Vuonna 2018 Sanna pukeutui Linnan juhliin hääpukunsa – jossa ei vielä tuolloin ollut mennyt naimisiin. Helmenvalkoisesta silkkisatiinista valmistettu asu oli vaatesuunnittelija Anni Ruuthin suunnittelema ja vestonomi Pinja Heikkisen valmistama.

Vuonna 2020 Sanna sanoi tahdon samaisessa puvussa, jolloin asukokonaisuuden viimeisteli pitkä huntu.

Vuonna 2018 Sanna asteli Linnaan valkoisessa mekossa, jota hän sittemmin käytti häissään vuonna 2020.

2017: Vauvavatsa ihastutti

Vuoden 2017 Linnan juhlissa Sanna odotti esikoistaan. Hän oli kahdeksannella kuulla raskaana ja pukeutui R/H:n eleganttiin mustaan mekkoon sekä näyttäviin koruihin.

2016: Klassisen kaunis look

Vuoden 2016 sininen iltapuku oli Sannan löytö Berliinin-matkalta. Silkki-iltapuku on saksalaissuunnittelija Isabell de Hillerinin mallistosta. Asua koristivat lisäksi Kalevalan Lumikukka-sarjaan kuuluvat kaulakoru ja rannekoru.

2015: Marimekon uniikkilöytö

Vuonna 2015 Sanna asteli Linnan juhliin Minna Parikan ikonisissa punaisissa korkokengissä ja avustajansa bongaamassa Marimekon iltapuvussa. Mekko oli Marimekon tehtaanmyymälästä löydetty uniikkikappale.

X