Julkkikset

Työuupumuksen selättänyt Jukka Hildén viihtyy koti-isänä: ”Minulla ei ole mikään kiire työelämään stressin ja kiireen keskelle”

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähtävä duudsoni Jukka Hildén ei kiirehdi takaisin työelämään, vaan viihtyy koti-isänä. – Voisin jäädä pysyvästi koti-isäksi ja tehdä vain silloin tällöin jotain pistokeikkoja.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Om-Arkisto

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén nähdään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähtävä duudsoni Jukka Hildén ei kiirehdi takaisin työelämään, vaan viihtyy koti-isänä. – Voisin jäädä pysyvästi koti-isäksi ja tehdä vain silloin tällöin jotain pistokeikkoja.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén muutti keväällä koronapandemian vuoksi amerikkalaisen Chachi-vaimonsa ja marraskuussa syntyneen Sophia-tyttärensä kanssa Los Angelesista Suomen Ähtäriin.

– On ollut ihana asua Suomessa ja viettää aikaa lasten ja perheen kanssa, joita olen ikävöinyt viimeiset viisi vuotta. Aiomme olla Suomessa ainakin ensi kesään asti. Ähtäri on maailman paras paikka – niin puhdas ja rauhaisa Losin vilskeeseen verrattuna. En ole tajunnutkaan, miten paljon olen tällaista harmoniaa kaivannut, Jukka kertoo MTV3-kanavalla syyskuussa alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman pressitilaisuudessa.

Jukka Hildén nauttii koti-isänä olemisesta eikä kiirehdi työelämään

Työuupumuksen selättänyt Jukka on myös sopeutunut hyvin uuteen rooliinsa koti-isänä.

– Minulla ei ole mikään kiire työelämään stressin ja kiireen keskelle. Voisin jäädä pysyvästi koti-isäksi ja tehdä vain silloin tällöin jotain pistokeikkoja. En ole ollut vielä yhtäkään yötä erossa Sophiasta. Onneksi tanssiviikkoihinkin mahtuu aika paljon tunteja, jolloin saan olla kullannuppuni kanssa, Jukka kiittelee.

Sophia on ollut helppo ja hyväntuulinen vauva

Jukan mukaan Sophia on ollut helppo ja hyväntuulinen vauva.

– Hän on tosi tyytyväinen ja iloinen lapsi, joka menee iltayhdeksältä nukkumaan, ja herää aamuseitsemältä. Sophiassa näkyy se, että olemme saaneet olla Chachin kanssa molemmat koko vauva-ajan kotona, Jukka kertoo.

Lue myös Kaksplussan juttuJukka Hildén ja Chachi-vaimo paljastivat synnytysvideon! Hyvin vaikea katsoa kuivin silmin

X