Kahden lapsen vanhemmat Toni Wirtanen ja Jannika B.
Kahden lapsen vanhemmat Toni Wirtanen ja Jannika B.
Julkkikset

Vauva on täällä! Jannika B ja Toni Wirtanen jakoivat imetyskuvan sairaalasta

Jannika B ja Toni Wirtanen saivat toisen tyttären viime viikolla.
Teksti: Tiina Torikka Kuvat: Kari Pekonen

– Aika lailla kaksi vuorokautta sitten hän putkahti maailmaan, kertoo laulaja Jannika B synnytysvuoteelta otetun Instagram-kuvan yhteydessä. Valokuvaajana toimii rokkaripuoliso Toni Wirtanen, ja rinnalla maitohörpyllä kurkistaa vastasyntynyt pikkuvauva.

– Kaikki meni uskomattoman hyvin.

Myös Toni Wirtanen on jakanut oman yhteiskuvansa pikkutulokkaan kanssa, joka on esikouluikäisen Martta-esikoisen odotettu pikkusisko.

Tunnettu pari ilmoitti tulevasta perheenlisäyksestä julkisuuteen toukokuussa, osuvasti äitienpäivänä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jannika B (@jannikabofficial) jakama julkaisu

Jannika B ja Toni Wirtanen menivät naimisiin 2013. Annan haastattelussa vuonna 2018 Jannika B kertoi, mikä on onnen avain muusikkoperheessä.

– Yritän rakentaa kaiken muun sen ympärille, mikä oikeasti tekee minut onnelliseksi. Mikään ei tee minua onnellisemmaksi kuin esimerkiksi se, että pitkän työpäivän jälkeen ehdin nukuttaa lapseni, hän totesi.

– Olen huomattavasti enemmän läsnä, kun en koko ajan suunnittele ja murehdi tulevaisuutta. Siksi olen nyt parempi vaimo, äiti, tytär ja ystävä. Otan mieheltäni oppia tässä. Hän sanoo aina mummonsa tavoin, että ”ei tulevaista tautia kannata sairastaa”, kyllä tulevaisuus tulee itsestään.

Toni Wirtasen Apulanta-yhtyeen oli aikomus järjestää historiansa järkälemäisin konsertti Helsingin olympiastadionilla tänä vuonna, mutta päätyi kesän koronatilanteessa lykkäämään suurtapahtumaa heinäkuuhun 2022.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Toni Wirtanen (@toniwirtanen) jakama julkaisu

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X