Julkkikset

Toni Wirtanen: ”Avioliiton tarkoitus on toisen tukeminen ja auttaminen”

Apulannan laulaja ja Jannika B:n aviomies Toni Wirtanen näkee, että toisen tukipilarina toimimisen pitäisi olla avioliitossa luonnollista. ”Minun ei ole tarvinnut edes miettiä sitä”, Toni sanoo.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Johanna Jantunen

Toni ja Jannika Wirtanen ovat olleet naimisissa vuodesta 2013.

Apulannan laulaja ja Jannika B:n aviomies Toni Wirtanen näkee, että toisen tukipilarina toimimisen pitäisi olla avioliitossa luonnollista. "Minun ei ole tarvinnut edes miettiä sitä", Toni sanoo.

Apulannan laulaja Toni Wirtasen, 42, Instagram-tili täyttyi syksyllä laulaja Jannika Wirtasen eli Jannika B:n kuvista. Toni kannusti Tähdet, tähdet -ohjelmassa toiseksi tullutta vaimoaan sosiaalisessa mediassa aktiivisesti läpi ohjelman tuotantokauden. Kannustus herätti myös huomiota.

– On ollut itseasiassa erikoista ja tietyllä tavalla pysäyttävää huomata, että ihmisiltä, etenkin naisilta, on tullut sellaista palautetta, että ”ihanaa, kun kannustat tuolla lailla vaimoasi, olisipa minullakin tuollainen mies”, Toni kertoo.

Paitsi että Toni hehkutti Jannikaa Instagramissa, hän tsemppasi vaimoaan tämän treenatessa kappaleita kotona.

– Arjessahan sitä paljon tehdään, sitä kannnustamista. Mutta miksi ihmeessä joku ei tekisi niin? Minulta se on tullut luonnostaan. Ei sitä ole tarvinnut edes miettiä. Eikö ole avioliiton tarkoitus ole tukea ja auttaa toista, olla toiselle tukipilarina? Sen pitäisi olla itsestäänselvä, ei ihmetystä herättävä asia.

Toni ja Jannika viettivät äskettäin neljättä hääpäiväänsä. Heidän perheeseensä kuuluu myös 2-vuotias Martta-tytär.

Kukkilan valtakunnassa kaikki hyvin! ??????

Henkilön Jannika B ? (@jannikabofficial) jakama julkaisu

Toni on The Voice of Finlandissa ”lempeä ruoska”

Toni pääsee pian jatkamaan kannustamista, sillä hän on yksi The Voice of Finland -ohjelman seitsemännen kauden tähtivalmentajista.

– Se on kuitenkin aika erilaista kannustamista. Jannikaa ei tarvinnut valmentaa: hän on valmis paketti muutenkin.

The Voice of Finland -valmentajana Toni kertoo edustavansa 1800-luvun preussilaista sotilasperinnettä ja olevansa lempeä ruoska.

– Meillä kaikilla valmentajilla on vahvuutemme. Olli Lindholm nostaa eniten penkistä, Anna Puulla on tosi kaunis nauru, Lassella eli Redramalla on koiranpentukatse, ja minulla on lahjakkuus, ammattitaito, kokemus, näkemys ja tapa saada nämä kristallisoidusti yhteen pakettiin, Toni veistelee.

The Voice of Finland, Nelonen pe 5.1. alkaen klo 20

X