Julkkikset

Vauva! Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan vastasyntynyt varjelevassa kuvassa: ”Aika hurjat viikot takana”

Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan perhe kasvoi nelihenkiseksi.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
Arto Wiikari

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala saivat toisen lapsen.

Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan perhe kasvoi nelihenkiseksi.

Juontajapariskunta Tuija Pehkonen, 37, ja Eero Ettala, 38, ovat saaneet toisen lapsen. Toisiinsa Emma-gaalassa vuonna 2018 tutustunut pari meni naimisiin joulukuussa 2019, ja sai esikoisensa kolme vuotta sitten. Nyt esikoisesta on tullut isoveli.

Tuija paljasti iloisen uutisen Instagram-päivityksessään, jonka mukaan nelihenkiseksi kasvanut perhe on kotiutunut sairaalasta.

– Meitä on nyt neljä. Aika hurjat viikot takana. Viimein kotiin, Tuija kirjoittaa päivityksessään. Kuvassa molemmat lapset ovat henkilöyttä varjellen – kasvot poispäin tai turvakaukalon suojissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän ei avaa menneiden viikkojen kulkua enempää päivityksessään.

Raskautta varjostanut vaiva vei sairaalaan

Tuija on aiemmin kertonut rajusta raskauspahoinvoinnista sosiaalisessa mediassa. Hyperemeesi ajoi Tuijan niin huonoon kuntoon, että hän joutui jopa tiputukseen.

– Ensin mut käännytettiin keskellä yötä päivystyksestä taksilla takaisin kotiin. Apua ei ollut saatavilla, vaikka taksikuski joutui taluttamaan mut tiskille, kun omat jalat eivät juuri kantaneet. Aamulla olin riittävän huonossa kunnossa päästäkseni sisään, Tuija kirjoitti tuolloin Instagram-tilillään.

Vaikka pahoinvointi ei kestänyt koko raskautta, se vei Tuijan mukaan veronsa.

– Hyperemeesi tekee myös mahdottomaksi elämän ihmeellisimmästä ajasta nauttimisen. Vaikka lasta toivoisi kovasti, raskausaika ei välttämättä suju kuin somekuvissa.

Nyt rankka raskausaika on tullut päätökseen, ja perhe pääsee totuttelemaan uuteen arkeen.

Pari on kertonut Seuran haastattelussa, että vanhemmuudessa vetovastuuta vuorotellaan molempien työprojektien mukaan.

– Pitäisi olla päivänselvää, että lapsella on kaksi yhtä tärkeää vanhempaa. Olen tosi iloinen, että meidän perheessämme se menee niin, Tuija sanoo.

X