Anna juhlanumero
Ihmiset

Anna-lehti 55 vuotta! Upeassa juhlanumerossa 10 suomalaista huippunaista nostaa esiin sydämensä asiat

Lue Annan upeasta juhlanumerosta, mistä asioista politiikan, kulttuurin, median ja tieteen huipulla vaikuttavat suomalaiset tahtonaiset haluavat juuri nyt puhua.
Teksti: Aino Haaparanta, Kuvat ja video: Kristiina Kurronen

Mikä yhdistää presidentti Tarja Halosta, laulaja Sannia, valokuvaaja Meeri Koutaniemeä, ministeri Elisabeth Rehniä, laulaja Kaija Koota, näyttelijä Matleena Kuusniemeä, apulaispormestari Nasima Razmyaria, päätoimittaja Merja Ylä-Anttilaa, kirjailija Sirpa Kähköstä ja aivotutkija Teija Kujalaa?

Vastaus on tietysti valta vaikuttaa ja tahtotila muuttaa yhteiskuntaa. Sekä se, että voit lukea heidän tärkeiksi juuri nyt kokemistaan asioista tänään ilmestyneestä upeasta Annan 55-vuotisjuhlanumerosta!

Uudessa Anna-lehdessä Suomen ensimmäinen naispresidentti Tarja Halonen kertoo, miksi hän tekee yhä tinkimätöntä työtä tasa-arvon puolesta. Laulaja Sanni pohtii puolestaan sitä, miten eri tavalla nuoria naisia ja tyttöjä kohdellaan yhä työelämässä.

Me too -liikkeen vahvana naisena Suomessa loistanut näyttelijä Matleena Kuusniemi nostaa puolestaan esiin naisiin yhä kohdistuvia rakenteellisia ongelmia ja pitkän uran kansainvälisessä ihmisoikeustyössä tehnyt ministeri Elisabeth Rehn kannustaa naisia ottamaan paikkansa rauhanneuvotteluissa.

Suomi on täynnä vahvoja, viisaita ja aikaansaavia tahtonaisia niin politiikan, tieteen, kulttuurin kuin mediankin parissa. Ja Anna-lehti on antanut heille – ja kaikille meille suomalaisille naisille – äänen jo 55 vuoden ajan.

Tule mukaan juhlistamaan Annan 55-vuotista taivalta ja lue lisää mielenkiintoisia juttuja Annasta 33–34/2018.  Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä.

X