Kauneus

Mikä ihme on ripsien kuivashampoo tai lash lift -ripsiväri? Testasimme erikoiset tuotteet, jotka lupaavat räpsyripset

Nämä uutuustuotteet lupaavat näyttävät ripset. Testasimme, miten lash lift -ripsiväri ja ripsien kuivashampoo toimivat. Katso lopputulokset videolta.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
Valmistajat, Annan toimitus

Testasimme ripsien kuivashampoon ja lash lift -ripsivärin.

Nämä uutuustuotteet lupaavat näyttävät ripset. Testasimme, miten lash lift -ripsiväri ja ripsien kuivashampoo toimivat. Katso lopputulokset videolta.

Hiuksille tarkoitettu kuivashampoo on tuttu juttu, mutta oletko kuullut ripsien kuivashampoosta? Annan toimittaja testasi ripsien kuivashampoon sekä ripsivärin, joka lupaa kotitekoisen lash lift -taivutuksen.

Ripsien kuivashampoo lupaa elvyttää ripsivärin

Ripsien kuivashampoo

Lupaus: Kevyt päällyslakka toimii kuivashampoona ripsille. Se uudistaa ja tehostaa ripsiväriä lisäämällä välitöntä tuuheutta ja pehmeyttä – ilman paakkuja. Lash Teaser Brush -harja kampaa ja selvittää ripset hellävaraisesti tyvestä latvaan. Pehmentää olemassa olevaa ripsiväriä, mikä helpottaa ripsien uudelleenmuotoiltavuutta ja freesaa lookia.

Näin tuote toimii: Tuote näyttää tavalliselta, mustalta ripsiväriltä, jota levitetään ripsiin harjan avulla. Jos ripsiväriä lisää päivän mittaan, ripset usein vain suoristuvat ja paakkuuntuvat. Kuivashampoo sen sijaan tuntuu ripsissä notkealta, eikä se suorista ripsiä tai tee niistä paakkuisia.

Lopputulos: Ripsistä tuli näyttävämmät ja tuuheammat, eikä lopputulos ole klimppinen. Tuote ei myöskään karise tai leviä päivän aikana, vaikka yleensä vesiliukoiset ripsivärit tuhrautuvat käytössäni helposti.

Tykkään siitä, miltä tuote saa ripseni näyttämään, mutta samalla pohdin, kannattaisiko ennemmin kuitenkin satsata ripsiväriin, joka tekee saman lopputuloksen. Näin käytössä ei tarvitsisi olla kahta erillistä tuotetta.

Tämä yllätti: Ripsien kuivashampoo ei toimi vedenkestävän ripsivärin kanssa.

Voisin käyttää tuotetta jatkossa, jos haluan päivän aikana lisätä ripsiväriä esimerkiksi vahvempaan iltameikkiin. Teki ripsistä tuuheat ja näyttävät.

Katso lopputulos videolta:

Lash lift Mascara lupaa kestävän taivutuksen

Lash lift Mascara

Lupaus: Lash Lift Mascara on ripsiväri, joka on saanut inspiraationsa kauneushoitoloiden lash lift -hoidosta eli ripsien kestotaivutuksesta. Pitkäkestoinen koostumus takaa, että ripset pysyvät taivutettuina koko päivän.

Lue myös Glitz & Glam -blogipostaus: Lash Lift kestotaivutukset – katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Näin tuote toimii: Tuotteessa on kaksi erillistä harjasosaa. Lash lift -ripsiväri levitetään ripsiin normaalilla ripsiväriharjalla. Irti vedettävän korkin alla on kuitenkin normaalista poiketen pienempi harja, jolla ripset käydään ripsivärin levityksen jälkeen läpi.

Levitän ripsiväriä ripsiin ja painan hetken aikaa hennosti ripsiä ylöspäin sisään rakennetun harjan avulla.

Lopputulos: Pienempi harja takaa, että lopputulos on luonnollinen ja eroteltu, eikä ripsiin jää lainkaan paakkuja. En kuitenkaan onnistu saamaan harjan avulla erityisen taivutettua lopputulosta, vaikka kuinka koittaisin. Pelkään ripsivärin suttautuvan luomille, jos yritän taivuttaa ripsiä harjalla liian voimakkaasti.

Tämä yllätti: Ripsiväri itsessään on hyvä ja pysyy silmissä koko päivän. Ei tahriinnu.

Idea on kiva, mutta jos nimenomaan haaveilisin lash lift -hoidosta, hankkisin ennemmin vain kestotaivutuksen ripsiin. Ripsivärinä lash lift -ripsiväri on ihan kelpo tuote, mutta kestotaivutuksen yksi parhaista puolista on helppous: sen hankkineen ei tarvitse laittaa tai poistaa ripsiväriä.

Katso lopputulos videolta:

Lue myös Kotilieden artikkeli: Kasvattavatko ripsiseerumit todellakin ripsiä? Testasimme 6 seerumia – täyttyivätkö lupaukset?

X