Kauneus

Vaaleille hiuksille on nyt monta ihanaa värjäystrendiä: sand tropez blond, money piece highlights, mushroom blond ja muut trendityylit sopivat lähes kaikille

Kerrankin vaaleille hiuksille on tarjolla monenlaisia värjäystrendejä! Raidat ovat ykkösjuttu, mutta nyt voit valita, onko suosikkityylisi money piece highlights, mushroom blond vai jokin muu. Katso, miltä tunnetut naiset näyttävät vaaleissa lookeissa.

Teksti:
Riikka Väänänen
Kuvat:
Aop, Mvphotos

Tyvikasvu saa nyt näkyä vaaleissa hiuksissa.

Kerrankin vaaleille hiuksille on tarjolla monenlaisia värjäystrendejä! Raidat ovat ykkösjuttu, mutta nyt voit valita, onko suosikkityylisi money piece highlights, mushroom blond vai jokin muu. Katso, miltä tunnetut naiset näyttävät vaaleissa lookeissa.

Luulitko, että vaaleat hiukset ovat tylsät? Eivät ainakaan nyt – erilaisia vaaleiden hiusten värjäystrendejä on enemmän kuin koskaan. Money piece highlights, mushroom blond ja muut trendit sopivat kaikensävyisille vaaleille.

Lue myös: Hiustrendit 2021: kerrostaminen ysärityyliin, niskaponnari, keskijakaus rennolla kädellä ja kiharoiden monta ilmettä

1. Sand tropez blond – kylmästä lämpimään

Vaaleat hiukset eivät tänä keväänä ole selkeästi joko lämpimän tai kylmän sävyiset, vaan niissä sekoitetaan molempia. Samassa päässä voi siis olla yhtä aikaa raitoina niin kultaa kuin tuhkaakin, kuten malli Heidi Klumilla. Kylmän ja lämpimän sekoitus pukee kaikensävyisiä ihoja. Yhdistelmää kutsutaan lempinimellä sand tropez blond rikkaiden suosiman eteläranskalaisen Saint-Tropez-lomakohteen mukaan. Sand tropez -värjäyksen ansiosta näytät aina vähän siltä, kuin olisit juuri palannut pitkältä etelänlomalta.

sand tropez blond
Malli Heidi Klumin hiuksissa on kylmiä ja lämpimiä raitoja.

2. Mushroom blond – mallia herkkusienestä?

Herkkusienen vaalea (mushroom blond) ei herätä terminä suurtakaan ihastuksen huo­kausta, mutta hiusväritrendinä se on ehdottomasti yksi muodikkaimmista. Muun muassa tukka­kuningatar JLo on nähty herkkusienen värisissä hiuksissa, samoin kuin supermalli Rosie Huntington-Whiteley. Tässä värjäyksessä sekoittuvat iloisesti ruskea, beige ja harmaa. Se toimii käytännössä kaikenvärisissä hiuksissa, sekä tummempana että vaaleampana riippuen siitä, minkä värisiä raitoja hiuksiisi värjätään eniten.

mushroom blond ja money piece highlights
Jennifer Lopez on nähty mushroom blond -tyylissä. Vaaleat raidat etuhiuksissa kirkastavat kasvot.

Pohjavärilläkään ei niin ole väliä, sillä oma luonnollinen hiusten väri sulautuu raidoituksen joukkoon luontevasti. Kyseistä trendiä puoltavat sävyn luonnollisuus ja pitkät värjäysvälit. Etenkin silloin, kun värjäys ei ala aivan tyvestä, tyvikasvu ei missään vaiheessa ole silmiinpistävä.

Kotihoito on myös helppoa: käytä noin joka toisessa pesussa violettia pigmenttiä sisältävää sampoota tai hoitoainetta, jotta tuhkaiset raidat eivät muutu kellertäviksi, ja pese joka toinen kerta hiukset väriä suojaavilla hoitotuotteilla.

3. Money piece highlights – valoa kasvoille

Kotikampaaja ilahtuu varmasti siitä, että kasvoja kehystävät vaaleat raidat ovat palanneet. Money piece highlights on tämän trendin nimi, ja sen toteuttaminen onnistuu myös omassa kylpyhuoneessa. Hyvää tässä trendissä on myös se, että vaaleat suortuvat kasvojen ympärillä valaisevat kasvoja lähes yhtä tehokkaasti kuin klassinen valokynä.

mushroom blond ja money piece highlights
Raidat etuhiuksissa tuovat valoa malli Rosie Huntington-Whiteleyn kasvoille.
Malli Gisele Bündchenin kirkkaat vaaleat raidat raikastavat ilmeen.
Malli Gisele Bündchenin kirkkaat vaaleat raidat raikastavat ilmeen.

4. Ysäriltä tutut palkkiraidat leveään tyyliin

Myös parinkymmenen vuoden takaiset palkkiraidat ovat tehneet paluun. Ja nyt palkit saavat todellakin näkyä. Muodikkaimmat palkit ovat kahdesta sentistä jopa viiteen senttiin leveät.

Lue myös: Takatukka, kasarikiharat ja pottakampaus! Nämä miesten retrotukat tekevät paluun – listasimme miesten 4 trendikkäintä hiustyyliä

5. Tyvikasvu on muotia

Hyvä uutinen vaaleaveriköille on se, että tyvikasvu saa taas näkyä, kuten näyttelijä Sarah Jessica Parkerilla. Voit siis hyvin venyttää raidoitusväliä parilla viikolla.

Raidat ovat korona-ajan ehdoton ykköstrendi kaikissa sävyissä. Ne ovat helpoin keino häivyttää tyvikasvua, eli hiuksia ei tarvitse värjätä niin usein.

X