Koti ja sisustus

Tuunaa maljakko!

Teksti: Anna.fi

Näyttääkö maljakkosi tylsältä ja särmittömältä? Kirjoita tekstiä tai piirrä maljakkoon kuvia huopatussilla, köytä vanhalla vyöllä tai säilytä maljakon kaulassa kaulakoruja – kukilla tai ilman! Usean erikokoisen maljakon ryhmä on kaunis ilman kukkiakin. Katso Ellien tuunausvinkit!

Tuunaa maljakko!

Sopivasti rokkaava vaasi

Kirpparilta löytynyt valkoinen posliiniruukku uusiutuu kätevästi neliökärkisellä muutaman euron huopatussilla. Voit rustata tekstin kuin tekstin tai vaikka piirtää kuvioita! Marjaoksien sekaan lisätään luonnosta lisäoksia ja lopptuloksesta tulee sopivan raffi. Puisilla irtokirjaimilla voit myös muodostaa tekstikokonaisuuksia, kuten kuvassa – LOVE U. Halutessaan tussilla kirjoitetun tekstin voi poistaa tai vaihtaa.

Tuunaa maljakko!

Köytä maljakko vyöllä

Mitä kaikkea vanhalla vyöllä voikaan tuunata ja sisustaa? Hyödynnä vanha vyösi tai hanki käytetty vyö edullisesti kirpparilta muutamalla eurolla. Vyön voi halutessaan vaikka maalata omaan sisustukseen sopivaksi. Leveällä nahkavyöllä saat maljakosta kätevästi miehekkään sisustuselementin.

Tuunaa maljakko!

Koruja kukilla tai ilman

Näyttävä maljakkoidea, joka ei vaadi edes kukkia! Erilaisista ja eri värisistä kaulakoruista saa näyttävän maljakon. Vaihda koruja ja saat siitä sisustukseesi vaihtuvan gallerian.

Tuunaa maljakko!

Teksti ja kuvat: Paulina Arcklin

X