Muoti

Stylisti Maryam Razavi: Nämä ovat joulupukeutumisen trendit vuonna 2019

Miten pukeutua, jos mielii olla trendikäs jouluillallisella? Stylisti, juontaja ja malli Maryam Razavi kertoo joulupukeutumisen trendeistä ja paljastaa myös, millaisia trendejä vuosi 2020 tuo tullessaan.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Om-Arkisto

Maryam Razavi viettää joulua pääosin pyjamassa, mutta panostaa silti jouluillallisen asuun.

Miten pukeutua, jos mielii olla trendikäs jouluillallisella? Stylisti, juontaja ja malli Maryam Razavi kertoo joulupukeutumisen trendeistä ja paljastaa myös, millaisia trendejä vuosi 2020 tuo tullessaan.

Stylisti, juontaja ja malli Maryam Razavin joulu sujuu perheen parissa. Hän suosii joulupukeutumisessa pyjamatyyliä, mutta aattoiltana hän aikoo kuitenkin pukeutua juhlavammin.

– Pitsi on in tällä hetkellä. Väreistä pinnalla ovat punainen, valkoinen ja musta, Maryam luettelee vuoden 2019 joulupukeutumisen trendejä.

Myös villapaitoja tullaan hänen mukaansa näkemään joulupöydissä. Maryam vinkkaa, että tyylitietoinen voi valita villapaidan alle vaikkapa silkkimekon.

Tyylikkyyden lisäksi kasvava trendi joulupöydässä on hauska pukeutuminen. Jouluna yhä useampi pukee ylleen tarkoituksellisen ruman joulupaidan.

– Ugly jumperseja näkyy enemmän ja enemmän jouluillallisilla. Se on aika hauskaa, pukeutumissääntöjen rikkomiseen positiivisesti suhtautuva Maryam toteaa.

Maryam Razavi
Maryam Razavista on hauskaa, että jouluna yhä useampi pukee ylleen tarkoituksellisen ruman joulupaidan. Naisten muoti 2020 tulee puolestaan suosimaan klassista sinistä.

Muoti 2020: trendeinä klassinen sininen ja kirkkaat värit

Maryam on joulumuotiin perehtymisen lisäksi haistellut jo trendimaailman ensi vuoden tuulia. Väri-instituutti Pantone julisti klassisen sinisen vuoden 2020 väriksi, joten sitä tullaan Maryamin mukaan todennäköisesti näkemään ensi vuonna paljon.

Klassinen sininen ei kuitenkaan ole ainoa väri, joka ihastuttaa vuonna 2020.

– Kirkkaat värit tulevat olemaan vielä enemmän vallassa kuin tähän asti, Maryam uskoo.

Lue myös:

Maryam Razavin kierrätysvinkit – nämä vaatteet ja asusteet kannattaa ehdottomasti ostaa käytettyinä

Malli Maryam Razavin äiti Kaija sairastaa parantumatonta syöpää: ”Surulle on annettava välillä tilaa”

Vieläkö muistat Maryam Razavin ja George Clooneyn kohtaamisen 9 vuotta sitten? ”George Clooney valitsi minut”

X