Reseptit

Broilerikasari

Broilerikasari on proteiinipitoinen ruoka, joka pitää nälän hyvin loitolla. Valitse broilerin rinnalle kasariin kasviksia ja saat kevyen aterian.

Teksti:
Leena Valta
Kuvat:
Norman Ojanen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Broilerikasari

  • 350 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
  • 3 pientä sipulia
  • 1 iso porkkana
  • 1 keltainen tai punainen paprika
  • n. 25 cm:n pala kesäkurpitsaa
  • 1/2 rkl öljyä
  • 2 kanaliemikuutiota
  • 1 ps vihreitä pakastepapuja
  • 1/2 tl Provencen yrttiseosta
  • 1/2 tl pippurisekoitusta
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa max 6 %)

Valmistusohje

Broilerikasari tarjotaan nauhapastan tai täysjyväriisin kanssa.

1. Valmista ruoka kannellisessa, matalareunaisessa kasarissa. Lohko sipulit. Leikkaa porkkanat suikaleiksi ja paprikat kuutioiksi. Leikkaa kesäkurpitsa puolikuiksi.

2. Kuullota sipulilohkot öljyssä. Lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsiksi. Lisää porkkanasuikaleet ja paprika­kuutiot. Peitä pannu kannella, ettei neste haihdu. Vähennä lämpöä ja anna hautua.

3. Lisää kanaliemikuutiot ja kesäkurpitsapalat. Mausta ruoka.

4. Lisää pavut. Kun kesäkurpitsa on läpikuultavaa, lisää tuorejuusto ja anna ruoan kiehahtaa. Tarjoa broilerikasari vihreän nauhapastan tai täysjyväriisin kanssa.

Katso myös: Chimichurri-broileri

Katso myös Kotiliesi.fi: Broilerin fileesuikale, koipireisi vai paistileike? – Katso, mikä sopii mihinkin ruokaan

X