6.6.2012

Espanjalaiset uunitomaatit

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4–6 isoa tomaattia
150 g chorizomakkaraa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
basilika- ja persiljasilppua
1–2 viipaletta kuivahtanutta vaaleaa leipää
oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Leikkaa tomaattien kantapuolelta pois viipale. Koverra siemenet pois. Leikkaa makkara kuutioiksi ja ruskista paistinpannulla.

2. Jaa makkarapalat tomaattien pohjalle, lisää päälle yrteillä maustettu vuohenjuusto. Leikkaa leivästä pieniä kuutioita ja ripottele kuutiot tomaattien pinnalle. Valuta leipäkuutioiden pinnalle vähän oliiviöljyä.

3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes juusto sulaa ja leipäkuutiot saavat vähän väriä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *