Julkkikset

Alexandra Escat ja Jasper Pääkkönen menevät naimisiin – näin railakkaita polttareita juhlittiin Madridissa asti

Jasper Pääkkösen elämänkumppani Alexandra Escat jakoi kuvia polttareistaan.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
OM-arkisto

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat.

Jasper Pääkkösen elämänkumppani Alexandra Escat jakoi kuvia polttareistaan.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen ja huippumalli Alexandra Escat ovat menossa naimisiin. Vuodesta 2018 yhdessä näyttäytynyt pari ei ole vahvistanut asiaa julkisesti, mutta viitteitä ilouutiseen on nähty Alexandran Instagramissa. Tilille ilmestyi useita kuvia railakkaista juhlista polttarit-tunnisteella.

Julkaisun mukaan Alexandran polttareita juhlittiin ison ystäväporukan voimin Madridissa, Espanjassa asti.

– Parhaiden ystävieni pilalle hemmottelemana, Alexandra kirjoitti kuvan yhteyteen.

Nähtäväksi jää, järjestääkö avioituva pariskunta hääjuhlat sekä milloin ja missä niitä vietettäisiin. Aikeistaan pari ei ole tätä ennen hiiskunut.

Jasper ja filippiiniläis-espanjalainen Alexandra ovat viihtyneet viime aikoina sekä Filippiineillä että Espanjassa. Suomessa ollessaan he ovat pitäneet kotia Helsingin ydinkeskustassa.

Polttarikuvasarjassa Alexandra poseeraa ilmapallojen ja ”missinauhan” kanssa, jossa lukee hauskasti sinnepäin ”tuleva rouva Paakköne”. Kuvia juhlista voi selata painamalla nuolta yllä olevan kuvan oikeasta reunasta.

– Eämä on vienyt meitä eri suuntiin, mutta sydämissämme olemme aina läheisiä. Rakastan teitä ja ikävöin teitä kaikkia kovasti, Alexandra ylistää ystäviään.

Myös unelmien synnytys tallentui Instagramiin

Alexandra on jakanut elämänsä tärkeitä hetkiään Instagramissa avoimesti. Jasper ja Alexandra saivat esikoisensa joulukuussa 2021. Vauva syntyi joulupäivänä, eikä synnytys tällöin mennyt aivan pariskunnan toiveiden mukaisesti. Kätilönsä Johanna Honkasen kehotuksesta Alexandra loi synnytystilanteen uudelleen, toivomallaan tavalla.

Alexandran Instagramissa julkaisemassa kuvassa hän on vauva sylissään pienessä ammeessa keskellä kotinsa olohuonetta. Vedessä kelluu värikkäitä kukkia ja tunnelma on seesteinen.

Tänään päätämme yhden ajanjakson aloittaaksemme uuden. Raskaudesta äitiyteen”, Alexandra kirjoittaa kuvan yhteyteen.

X