Grillikylkeä thaimaalaisittain
Porsaan thaimaalaisittain maustetut grillikyljykset saavat pikantin lisän chilikastikkeesta.
Ainekset
Grillikylki thaimaalaisittain
- 2 kg porsaan grillikylkeä
marinadi:
- 1 dl hienonnettua inkiväärinjuurta
- 1 1/2 dl soijaa
- 1 rkl kalakastiketta
- 1 nippu tuoretta korianteria
- 8 kpl valkosipulinkynttä
- makeaa chilikastiketta
viimeistelyyn ja tarjoiluun
- tuoretta korianteria
- 3 rkl seesaminsiemeniä
Valmistusohje
Grillikylki thaimaalaisittain tehdään näin:
1. Leikkaa grillikylki sopivan kokoisiksi annospaloiksi. Sekoita marinadiainekset keskenään ja kaada marinadi lihojen päälle. Anna maustua ainakin tunti.
2. Paista lihoja 200-asteisessa uunissa vähintään 45 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Viimeistele grillikylki tuoreella silputulla korianterilla ja seesaminsiemenillä.
3. Tarjoile grillikylki thaimaalaisittain lämpiminä makean chilikastikkeen ja esimerkiksi thaimaalaisen kurkkusalaatin kanssa. Jälkiruokana maistuvat banaanit kookosmaidossa.
Tutustu thaimaalaiseen ruokaan: thaimaalainen ruoka hurmaa makuyhdistelmillään.
Katso myös Kotiliesi.fi: Ribsit grillissä – katso pomminvarmat ohjeet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous