Paistetut omenat, sinihomejuustoa ja piparkakkua
Sinihomejuusto maistuu myös pipareiden ja omenoiden kanssa.
Reseptit

Sinihomejuustoa ja piparkakkua

Paistetut omenat maistuvat sinihomejuuston ja pipareiden kanssa pitkän aterian väliruokana.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Paistetut omenat

  • 4 kiinteää omenaa
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl siirappia
  • 4 kpl piparkakkuja
  • 50 g sinihomejuustoa muruina

Valmistusohje

Paistetut omenat tehdään näin:

1. Lohko omenat ja poista siemenkodat.

2. Kuumenna voi ja siirappi pannulla ja paista omenalohkoja seoksessa muutama minuutti keskilämmöllä.

3. Nostele omenat lautasille ja murskaa päälle piparkakku.

4. Viimeistele paistetut omenat sinihomejuustomurulla ja tarjoile väli-tai jälkiruokana.

Saatat pitää myös päärynä-sinihomejuustorullasta, Roquefortpäärynöistä tai aurajuustoviikunoista.

Lue myös Kotiliesi.fi: Roquefort – sinihomejuustojen kunkku hurmaa juhlapöydässä

X