Sinihomejuustoa ja piparkakkua
Paistetut omenat maistuvat sinihomejuuston ja pipareiden kanssa pitkän aterian väliruokana.
Ainekset
Paistetut omenat
- 4 kiinteää omenaa
- 2 rkl voita
- 1 rkl siirappia
- 4 kpl piparkakkuja
- 50 g sinihomejuustoa muruina
Valmistusohje
Paistetut omenat tehdään näin:
1. Lohko omenat ja poista siemenkodat.
2. Kuumenna voi ja siirappi pannulla ja paista omenalohkoja seoksessa muutama minuutti keskilämmöllä.
3. Nostele omenat lautasille ja murskaa päälle piparkakku.
4. Viimeistele paistetut omenat sinihomejuustomurulla ja tarjoile väli-tai jälkiruokana.
Saatat pitää myös päärynä-sinihomejuustorullasta, Roquefortpäärynöistä tai aurajuustoviikunoista.
Lue myös Kotiliesi.fi: Roquefort – sinihomejuustojen kunkku hurmaa juhlapöydässä
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous