![](https://anna.fi/awpo/img/2024/07/viherpippuri_sinappikermaviili_vaaka.jpg?s=98328ca370f58a025965567eeba3daf6&fit=crop)
Viherpippuri-sinappikermaviili
Viherpippuri-sinappikermaviili saa makunsa paistetuista viherpippureista ja tuoreesta rakuunasta. Täydellinen makupari savukalalle.
Ainekset
Viherpippuri-kermaviilikastike
- 2 tl viherpippureita
- 1/2 tl öljyä
- 1 prk (200 g) kermaviiliä
- 1/2 dl tuoretta rakuunaa
- 1 rkl sinappia
- 2 tl viinietikkaa
- 1 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Viherpippuri-sinappikermaviili tehdään helposti näin:
1. Paista viherpippureita pannulla öljytilkassa minuutin. Jäähdytä ja murskaa leikkuulaudan päällä.
2. Sekoita kermaviiliin viherpippurit, hienonnettu rakuuna, sinappi ja viinietikka. Mausta sokerilla ja suolalla.
3. Nosta jääkaappiin maustumaan puoleksi tunniksi. Tarjoa viherpippuri-sinappikermaviili savukalan tai savukalapullien kastikkeena.
Vinkki! Voit murskata pippurit kastikkeeseen myös suoraan huhmareen kautta.
Ohje on julkaistu Anna-lehdessä 27/2024.
Lue lisää Kotiliesi.fi: Tilli-kermaviilikastike
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous