Reseptit

Viherpippuri-sinappikermaviili

Viherpippuri-sinappikermaviili saa makunsa paistetuista viherpippureista ja tuoreesta rakuunasta. Täydellinen makupari savukalalle.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
LAURA RIIHELÄ

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Viherpippuri-kermaviilikastike

  • 2 tl viherpippureita
  • 1/2 tl öljyä
  • 1 prk (200 g) kermaviiliä
  • 1/2 dl tuoretta rakuunaa
  • 1 rkl sinappia
  • 2 tl viinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl suolaa

Valmistusohje

Viherpippuri-sinappikermaviili tehdään helposti näin:

1. Paista viherpippureita pannulla öljytilkassa minuutin. Jäähdytä ja murskaa leikkuulaudan päällä.

2. Sekoita kermaviiliin viherpippurit, hienonnettu rakuuna, sinappi ja viinietikka. Mausta sokerilla ja suolalla.

3. Nosta jääkaappiin maustumaan puoleksi tunniksi. Tarjoa viherpippuri-sinappikermaviili savukalan tai savukalapullien kastikkeena.

Vinkki! Voit murskata pippurit kastikkeeseen myös suoraan huhmareen kautta.

viherpippuri-sinappikermaviili
Viherpippuri-sinappikermaviili maistuu savukalan kanssa.

Ohje on julkaistu Anna-lehdessä 27/2024.

Lue lisää Kotiliesi.fi: Tilli-kermaviilikastike

X