Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.–10.7.

Teksti:
Tessa Malmberg
Kuvat:
MVPhotos

Rapu 21.6.–22.7.

Sinusta huokuu vahvaa vetovoimaa, joka puhuttelee juuri oikeita ihmisiä. Kaipaatpa sitten yhteistyökumppania, harrastusseuraa tai jotakuta, joka saa sydämesi hypähtämään ja romanttisen kiinnostuksesi heräämään, nyt voi onnistaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Eteesi tulee nyt hyviä tilaisuuksia, etkä epäröi tarttua niihin. Vahvuutesi pääsevät oikeuksiinsa erityisesti kaupankäynnissä ja muissa neuvottelua vaativissa tilanteissa, mutta myös romantiikan saralla olet hurmaava ja aktiivinen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet tavallista leikkisämpi ja sosiaalisempi ja loistavaa seuraa. Keksit hauskaa puuhaa isollekin joukolle ja huolehdit siitä, ettei tylsää hetkeä tule. Rakkauden saralla olet aloitteellinen ja kokeilunhaluinen – ja saat vastakaikua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulla on ainutlaatuinen kyky saada varautuneimmatkin rentoutumaan ja ulos kuorestaan. Niinpä seurasi onkin monen mielestä todella virkistävää. Ei ihme, että sinuun ihastutaan helposti. Luovuutesi tuottaa erityisen upeita hedelmiä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat huomata olevasi tavallista ärtyneempi tai päättämättömämpi. Ehkä epäilet kykyjäsi tai resurssiesi riittävyyttä. Yritä tyynnyttää mielesi etsimällä tapoja rentoutua äläkä tee päätöksiä kiihtyneenä. Asiat selkiytyvät pian.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet loistovedossa ja nautit täysin rinnoin uusista kokemuksista ja lukuisista kohtaamisista. Tapahtumia riittää joka sormelle, ja otat luontevasti paikkasi sosiaalisten tilanteiden keskiössä. Olet hyvin aistikas ja valovoimainen.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet ponnekas ja aikaansaava, ja vetovastuu erilaisista hankkeista lankeaa nyt helposti sinulle. Jakso ei kuitenkaan ole pelkkää puurtamista, sillä osaat antaa arvoa niin romantiikalle kuin ystävyydellekin ja nauttia yhdessäolosta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sekaannuksia tapahtuu nyt tavallista helpommin, ja sinusta voi jopa tuntua, että kaikki hankkeesi ja ehdotuksesi kohtaavat vastustusta. Älä lannistu. Olet vain askeleen muita edellä. Älä hylkää ideoitasi, niiden aika tulee vielä.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat kyseenalaistaa aiemmin tekemiäsi valintoja ja pohtia, mihin ne ovat kohdallasi johtaneet. Mikäli kaipaat elämääsi pieniä tai isoja muutoksia, nyt on oivallinen hetki pysähtyä miettimään, mitä osa-aluetta muutokset voisivat koskea. Unelmoi rohkeasti.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulla on nyt keskeinen rooli erilaisissa kohtaamisissa ja kokoonpanoissa. Olet lyömätön tunnelman nostattaja ja osaat toimia hyvänä liennyttäjänä, jos jännitteitä ilmenee. Vakiintuneiden rakkaus roihuaa ja sinkuillakin kipinöi.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinun on nyt ehkä vaikea päättää tai ilmaista, mitä haluat. Siksi oletkin mieluummin ehdotusten vastaanottajan kuin tekijän roolissa. Olet oivallinen kuuntelija, ja moni uskoutuukin sinulle asioistaan. Jakson loppu on rakkauden juhlaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet nopea niin mieleltäsi kuin liikkeiltäsikin. Haistat hyvän tilaisuuden jo kaukaa ja teet siirtosi ennen kuin muut ovat ehtineet tajuta, mitä on meneillään. Sinulla on nyt taito saada asiat sujumaan helposti haluamallasi tavalla.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X