Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.6.–3.7.

Teksti:
Tessa Malmberg
Kuvat:
MVPhotos

Rapu 21.6.–22.7.

Romanttista väreilyä riittää. Nupullaan oleva suhde voi puhjeta kukkaan ja vakiintuneiden suhde virkistyä. Kumppania toivovan kannattaa tehdä juhannustaikoja. Vapauttaan vaalivat voivat olla helisemässä ihailijoiden piirityksen keskellä.

Leijona 23.7.–22.8.

Elät nyt vahvasti vaistojesi ohjaamana, ja tuntosarvesi aistivat herkästi muiden mielialoja ja tunnetiloja. Sinulla on monta rautaa tulessa, ja seuraelämäsi on vireää. Jokin nostalginen tuulahdus menneisyydestä voi herättää tunteita.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kohtaamisissa on sähköä, ja jokin tapaamisista voi muuttaa ajatuksiasi tai jopa elämäsi suunnan. Voit löytää uuden hengenheimolaisen tai jonkun, joka inspiroi sinua kurkottamaan korkeammalle. Romanttinen jännite on käsin kosketeltavaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jaksoa leimaavat sekä muutokset että kotia, perhettä ja sukua koskevat asiat, joiden järjestelyssä sinulla on keskeinen rooli. Huomaat ehkä ajatustesi jonkin asian suhteen vaihtuneen. Ei huolta. Nyt on hyvä hetki muuttaa kurssia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet vauhdikas ja vaihtelunhaluinen ja haluat pysyä liikkeessä sekä fyysisesti että henkisesti. Nautit kiihkeästä ajatustenvaihdosta ja uusien asioiden kokeilemisesta. Luovuutesi roihuaa, ja romanttinen seikkailukin voi houkutella.

Jousimies 22.11.–20.12.

Viihdyt nyt paremmin pienessä, valitussa porukassa kuin suurissa tapahtumissa. Saatat tuntea olevasi jonkin uuden kynnyksellä, mikä täyttää mielesi odottavaisella innostuksella. Ystävät, rakkaat ja mielekäs puuhastelu antavat iloa.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet tavallista spontaanimpi ja tunteidesi vietävissä. Sinussa on säihkettä, joka herättää ihastusta ja kiinnostusta. Romantiikkaa tulvii ovista ja ikkunoista, ja kuuma kesäromanssi voi pyyhkäistä mennessään. Olet uudistumassa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Elämäsi on joltain osin muuttumassa ja aiheuttaa mielialojen heilahtelua. Se kuuluu osana prosessiin, ja kun päätökset kypsyvät, mielesikin tasoittuu. Luvassa on oivalluksia ja innostuksen puuskia. Seuraelämäsi on vireää.

Kalat 19.2.–19.3.

Puhkut energiaa, ja luovuutesi on omaa luokkaansa, mikä luo mahtavan pohjan uusille projekteille. Olet valmis toteuttamaan itseäsi ja unelmiasi aiempaa rohkeammin, ja tähtitaivas antaa hankkeillesi vankan tukensa. Rakkaus roihuaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Rakkaus ja seuraelämä korostuvat. Olet loistava järjestämään juhlia ja muita tempauksia, jotka yhdistävät ihmisiä. Sinussa on erityistä hehkua. Osoitat tunteesi avoimesti ja vuolaasti ja herätät itsekin romanttista kiinnostusta.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet valmis ryhtymään tositoimiin jonkin pitkäaikaisen haaveesi toteuttamiseksi. Seuraelämäsi on hauskaa ja vauhdikasta. Kohtaamisissa on kipinää, ja jokin niistä voi herättää romanttisen kiinnostuksesi tai inspiroida luovuuttasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jakso on vauhdikas ja toiminnan täyteinen, mutta ei uuvuttava vaan hauska ja virkistävä. Saat toteuttaa itseäsi monipuolisesti ja hyödyntää luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi. Toisten silmissä olet varsin kiehtova ja valovoimainen.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X