Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.–19.6.

Teksti:
Tessa Malmberg
Kuvat:
MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Erilaiset kumppanuudet korostuvat nyt, ja voit löytää uuden, kiintoisan yhteistyökuvion. Rakkaudessa vakiintuneiden onni kukoistaa. Myös salaa ihastuneet voivat nyt saada vastakaikua tunteilleen, kunhan tohtivat tuoda ne julki.

Rapu 21.6.–22.7.

Tuot ideoitasi ja taitojasi esiin tavallista rohkeammin, mikä auttaa sinua avaamaan uusia ovia. Et kavahda haasteita, sillä itseluottamuksesi on kohdillaan ja tarmoa riittää. Elämäsi pursuaa ystävyyttä, rakkautta, tekemistä ja intohimoa.

Leijona 23.7.–22.8.

Satut oikeaan paikkaan tai seuraan oi­keaan aikaan tai kuulet sattumalta jotain, josta on sinulle myöhemmin hyötyä. Tähtitaivas on nyt suopea ja antelias. Hienoja asioita tapahtuu ilman, että oikein itsekään tiedät, miten niin pääsi käymään.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ihmissuhteet nousevat jakson keskiöön. Solmit luontevasti uusia suhteita, joista jokin voi saada perhoset lepattamaan vatsassasi. Voit myös huomata kasvaneesi ulos jostain suhteesta tai asiasta. Sen oivaltaminen on vapauttavaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet luova, rohkea ja aikaansaava, ja sinulta löytyy myös kärsivällisyyttä ja organisointikykyä. Nyt kannattaa käynnistää jokin tavallista kunnianhimoisempi hanke. Rakkaudessa on kipinää, ja ystävyyssuhteet lujittuvat entisestään.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jakso sisältää suuria tunteita ja ehkä hieman draamaakin. Halutessasi osaat kyllä kääntää tiukatkin tilanteet eduksesi. Se edellyttää hermojen hallitsemista, joustavuutta sekä diplomatiaa. Muutama hauska tai romanttinen sattuma piristää jaksoa.

Jousimies 2.11.–20.12.

Kiihkeä tempo hellittää, ja sen vuoksi sinulla on tilaisuus hioa suunnitelmiasi tai pohtia, mihin suuntaan haluaisit seuraavaksi elämääsi viedä. Jokin kiireen jalkoihin hautautunut haavekin voi aktivoitua. Ehkä teet siitä nyt totta.

Kauris 21.12.–19.1.

Rehellisyys, suoraselkäisyys ja luottamus ovat tämän kuluvan jakson avainsanat. Ilmennät niitä omassa toiminnassasi ja reagoit vahvasti, jos joku ei ole lupaustensa mittainen. Arvostat suuresti rakkautta ja tosiystävyyttä ja tuot sen monin tavoin julki.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jos olet ollut paineiden alla, nyt saat vetää hieman henkeä. Jakson lempeä ja kepeä energia suosii rentoa tekemistä. Kutsu ystäviä koolle hauskanpitoon tai uppoudu lempipuuhiisi. Luovuutesi saa piristysruiskeen.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinusta huokuu säihkettä, joka lumoaa muut. Olet luova ja kekseliäs, ja ideasi saavat nyt helposti kannatusta ja konkreettistakin tukea. Saatat huomata jonkun lähestyvän sinua romanttisin elkein – tai ehkäpä innostut itse tekemään aloitteen.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet tavallista harkitsevaisempi. Jakso sopiikin hyvin suurten tai tarkkojen suunnitelmien laatimiseen. Elämääsi tulee nyt aiempaa enemmän selkeyttä, ja jokin mieltäsi painanut tai auki ollut asia ratkeaa, mikä huojentaa sinua kovasti.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet loistovedossa, eikä ruutia kannata nyt säästellä. Käytä huoletta kaikki paukut hankkeittesi edistämiseen. Kohtaamisissa on taikaa, ja erityisesti jokin niistä voi inspiroida tai auttaa sinua eteenpäin. Romantiikkakin kukoistaa.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X