Kauneus

Kylläpä on helppoa – nämä aurinkosuojavoiteet toimivat myös meikkivoiteena

Jos haluat päästä kesällä helpolla, kokeile sävytettyä aurinkovoidetta. Se suojaa ihoa UV-säteilyltä ja korvaa meikkivoiteen.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
iStock, valmistajat

Sävytetty aurinkosuojavoide on näppärä tuote kesällä.

Jos haluat päästä kesällä helpolla, kokeile sävytettyä aurinkovoidetta. Se suojaa ihoa UV-säteilyltä ja korvaa meikkivoiteen.

Tuntuuko aurinkosuojan ja meikkivoiteen yhdistelmä liian tuhdilta kasvojen iholle? Sävytetty aurinkovoide saattaa helpottaa tilannetta. Kokosimme 5 + 1 tuotetta, jotka antavat vahvan aurinkosuojan ja samalla tasoittavat ihonsävyä meikkivoiteen tavoin.

Hyvä kombo

Heliocare 360° Gel Oil Free SPF50 50 ml 34,50 e ja Color Cushion Compact SPF 50 10 g 39 e.

Heliocare 360° -tuotteissa on aurinkosuoja ja meikki samassa paketissa. Sävytetty voide luo kauniin pohjan meikille ja puuteria muistuttava Color Cushion Compact -tuote toimii hyvin silloin, kun aurinkosuojaa pitää lisätä kesken päivän tai meikkiä parannella. Molemmat tuotteet on saatavilla kolmessa eri sävyssä.

Kotiliesi.fi: Etsitkö aurinkorasvaa, joka imeytyy nopeasti? Testasimme 4 voidetta ja löysimme yhden lähes täydellisen

Somehitti, eikä suotta

ColorScience Sunforgettable® Total Protection Face Shield Flex SPF 50, 55 ml 69 e.

ColorSciencen mineraalipohjaisesta aurinkovoiteesta tuli hiljattain somessa viraali hitti. Tuotteen kapseloidut väripigmentit mukautuvat ihon luonnolliseen sävyyn, ja voide tasoittaa ihon sävyä ja antaa sopivasti peittävyyttä. BB-voidetta muistuttava tuote antaa fysikaalisen aurinkosuojan UVA/UVB-säteilyä, saasteita, sinistä valoa ja infrapunasäteilyä vastaan. Saatavilla neljässä eri sävyssä.

Merkiltä löytyy myös muita meikkiä vastaavia aurinkosuojatuotteita.

Sävytetty aurinkovoide mukautuu ihon omaan sävyyn

Avène Sun Ultra Fluid perfector -aurinkosuoja sopii myös herkälle iholle, 50 ml 20 e.

Avène Ultra Fluid Perfecteur suojaa ihoa UV-säteilyltä. Tuote on sävytetty, mutta sävy on sen verran kevyt, että se mukautuu moneen eri ihonsävyyn. Sopii meikin alle tai käytettäväksi sellaisenaan.

Lue myös: Unohtuiko aurinkosuoja? Näin lisäät aurinkosuojaa meikin päälle – 4 erilaista tuotetta

Pigmenttiläiskiä vastaan

Eucerin Sun Pigment Control Tinted Medium SPF50+ -sävytetty aurinkosuojavoide kasvoille 50 ml 26,50 e.

Eucerinin sävytetty aurinkosuojavoide lupaa ehkäistä auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyä. Lupaa vähentää pigmenttimuutoksia ja auttaa ehkäisemään niiden uusiutumista. Sopii kaikille ihotyypeille.

Lue myös: Kesäpäivien pelastajat: 6 parasta aurinkovoidetta, jotka eivät tahmaa tai rullaudu meikkivoiteen alla

Luonnollisen ystävälle

Mossa 365 Days Defence Certified Natural Sunscreen -aurinkovoide SPF30 50ml 20,90 e.

Mossa on luomulaatuinen ECOCERT-sertifioitu kosmetiikkasarja, jonka kevyesti sävyttävä 365 Days Defence Certified Natural Sunscreen -voide sopii kaikille ihotyypeille. Voiteen luonnolliset pigmentit tasoittavat hyvin kevyesti ihon sävyä ja antavat kaunista hehkua, mutta eivät varsinaista peittävyyttä. Kevyt voide sopii käytettäväksi kasvovoiteen päällä, eikä se jätä iholle tahmeaa tunnetta. Aurinkovoidetta voi käyttää kevyenä sävyttävänä voiteena tai meikkivoiteen kanssa. 

X