Ihmiset

Seura: Jukka ja Chachi Hildénin kolmas lapsi ei tule koskaan tapaamaan toisia isovanhempiaan

Jukka Hildenin ja Chachin suurperhe täydentyy iltatähdellä elokuussa. Chachi pisti lopullisesti välit poikki omiin vanhempiinsa, eivätkä he osallistu tulevan perheenjäsenen elämään, kirjoittaa uusin Seura-lehti.

Teksti:
Toimitus
Kuvat:
Tommi Tuomi

Jukan ja Chachin esikoinen Sophia syntyi vuonna 2019. ©Tommi Tuomi /Otavamedian arkisto

Jukka Hildenin ja Chachin suurperhe täydentyy iltatähdellä elokuussa. Chachi pisti lopullisesti välit poikki omiin vanhempiinsa, eivätkä he osallistu tulevan perheenjäsenen elämään, kirjoittaa uusin Seura-lehti.

Uuden Seura-lehden haastattelussa Jukka Hildén, 43, ja hänen puolisonsa Chachi Gonzales, 28, kertovat, että pariskunnan kolmas lapsi ei tule koskaan tapaamaan isovanhempiaan.

Texasin osavaltiossa kasvaneen Chachin lapsuus on ollut hyvin vaikea. Kuri oli tiukka, ja ilmapiiri jyrkän uskonnollinen. Chachi pakeni vanhempien harjoittamaa kaltoinkohtelua tanssiin. Hän muutti omilleen vain 15-vuotiaana Los Angelesiin ja alkoi rakentamaan elämäänsä alusta.

Vanhemmat ja sisarukset ovat vierailleet Suomessa viime vuosina muutaman kerran. Nyt yhteydet lapsuudenperheeseen ovat kuitenkin kahta sisarusta lukuun ottamatta poikki. Chachi kertoo rajojen asettamisen olleen tietoinen valinta.

”Aloin pohtia, miksi asetan itseni yhä uudestaan tilanteisiin, joissa tulen haavoitetuksi. Suurimman osan elämästäni olen odottanut ihmettä, antanut monta mahdollisuutta ja kurottautunut perheeni puoleen. Nyt olen hyväksynyt sen, että välit eivät ehkä korjaannu ikinä”, Chachi kertoo Seurassa.

Chachi haluaa olla omille lapsilleen parempi vanhempi.

”En ikinä kohtelisi lapsiani samalla tavoin, kuin vanhempani ovat kohdelleet minua. Enkä olettaisi, että lapseni antaisivat minulle niin monta mahdollisuutta, kuin mitä olen antanut vanhemmilleni.”

Vaikka Chachin Amerikan perhe ei ole läsnä elämässä, perhekeskeisyys kulkee osana latinokulttuuria ja näkyy Chachin omassa perheessä.

”Chachi toi oman äitini takaisin elämääni. Suhteeni häneen ja isäpuoleeni Aarreen on saanut uuden merkityksen. Mamma ja Aarre viettivät nykyään meidän luonamme melkein puolet vuodesta. Ennen kuin tapasin Chachin, näimme vain jouluna ja juhannuksena”, Jukka kertoo Seurassa.

Hildénin ja Gonzalesin kolmas lapsi syntyy elokuussa. Pariskunnalla on ennestään kaksi lasta: Sophia, 4, ja Amelié, 3. Lisäksi Jukalla on lapset Sisu, 12, ja Lili, 9, aiemmasta liitostaan.

Lue koko Jukka Hildénin ja Chachi Gonzalesin yhteishaastattelu Seuran verkosta tai Seura-lehdestä 24/2024!

X