Teresa Välimäen älyttömän helppo uuniparsa – pekoniin käärityt parsat valmistuvat 10 minuutissa
Kokki Teresa Välimäen parsa-pekoniniput valmistuvat uunissa tuossa tuokiossa. Katso helppo resepti!
Kokki Teresa Välimäen parsa-pekoniniput valmistuvat uunissa tuossa tuokiossa. Katso helppo resepti!
Kokki Teresa Välimäen parsa-pekoniniput valmistuvat uunissa tuossa tuokiossa. Katso helppo resepti!
Parsa-pekoniniput ovat syntisen hyvää pikkusyötävää tai lisuke grillatulle tai paistetulle lihalle, kanalle tai kalalle. Parsan ja pekonin makuyhdistelmä on pettämätön – voit myös kääriä parsanippujen ympärille laadukasta palvikinkkua tai ilmakuivattua kinkkua pekonin sijaan.
1. Pese ja kuivaa parsat. Leikkaa tai taita parsojen tyvestä vaalea puiseva pala pois. Jos käytät valkoista parsaa, kuori ne. Kääntele parsoihin kulhossa ripaukset suolaa ja mustapippuria ja oliiviöljyä.
2. Tee parsoista 2–3 kappaleen nippuja ja kääri niiden ympärille pekoniviipaleet.
3. Paahda parsa-pekoninippuja 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia tai grillaa ne kypsiksi.
Katso myös Teresa Välimäen resepti: Grillattu parsa – tarjoa lipstikka-sitruunavoin kanssa!
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous