Vinkit

Bock Terrace, Bryggerin terassi, Trillby & Chadwick – uusia tuulia Helsingin ravintolatarjontaan

Teksti: Anna.fi

Helsingin sydämessä sijaitseva Torikorttelien alue tuo uusia tuulia pääkaupungin kesään. Luvassa on ainakin kaksi uutta terassia, etsivätoimisto sekä lukuisia tapahtumia.

Bock Terrace, Torikorttelit, Helsinki

Senaatintorin ja Kauppatorin väliin sijoittuvilta Torikorttelien sisäpihoilta löytyy kaksi uutta terassia. Bryggerin terassi tarjoaa ohjelmaa, panimotuotteita sekä suolaisia herkkuja. Bock Terracella voi nauttia samppanjaa ja drinkkibaarinjuomia sekä katuruokakeittiö Street Gastron antimia.

Bryggeri, Torikorttelit, Helsinki

– Tehtävämme on huolehtia Helsingin uuden vanhan kaupungin toiminnasta sen remontointiaikana. Vedämme kehityshanketta, joka on jatkuvassa liikkeessä. Samaan aikaan kun yksi tila on rakennussuojien peitossa, toisessa tilassa on jo tarjolla jotakin aivan uutta. Tänä kesänä ravintolatarjontamme ottaa askeleita uusiin suuntiin, Torikorttelien kauppapaikkajohtaja Peggy Bauer kertoo.

Torikorttelien uusin tulokas Trillby & Chadwick: Detective Agency avaa ovensa kesäkuussa. Brittiläisestä tunnelmasta ammentavan etsivätoimiston taustalla ovat Liberty or Death -cocktailbaarin pyörittäjät.

– Tämä kaupunginosa tarjoaa mahdollisuuksia vaikka mihin. Pääsemme yhteistyössä Torikorttelien kanssa kehittämään kivijalkaan paitsi omannäköistämme niin myös kaupunkilaisia aidosti ilahduttavaa toimintaa. Tuskin maltamme odottaa, että saamme etsivätoimiston auki, etsivätoimiston Tony Vihervaara iloitsee.

Helsingin torikorttelit eivät hiljene heinäkuussakaan

Niin kaupunkilaisia, kotimaanmatkailijoita kuin turisteja palveleva Torikorttelien alue ei hiljenny kesäkuuukausiksi. Alueen kivijalkakaupat, ravintolat ja kahvilat palvelevat läpi kesän.

Helsingin vanhan kaupungin sisäpihat on jo nyt valjastettu uuteen käyttöön. Bryggerin terassin ja Bock Terracen lisäksi sisäpihoille tuodaan heinä- ja elokuussa myös monenlaista ohjelmaa. Luvassa on muun muassa katujuhlat sekä lounaskonsertteja niin lapsiperheille kuin urbaanin musiikin ystäville.

 

Kuva: Torikkorttelit

X