Ihonhoito

Paras jalkavoide ikinä!

19.3.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuote saatu blogin kautta PR-toimistolta

Ei vielä kaikista ajankohtaisinta, mutta pian on. Kesä ei vielä kolkuttele, eikä sandaalit ja paljaat jalat ole ensimmäisenä mielessä, mutta ei mene kauaa, kun varvastossut ovatkin ajankohtaiset. Mitä löytyy sieltä sukkien suojasta? Onko kantapäät halki ja sukat rispaantuneet, kun karheat kantapäät raapii ne rikki? Menevätkö sukkahousut rikki jo jalkaan laittaessa repaleisten kantapäiden takia? Entä sitten se kesä, kun pitäisi paljastaa kantapäät?

Sain jo kauan, kauan sitten PR-toimistolta Compeed -jalkavoiteen kuiville ja halkeileville kantapäille. Pakkaus on ehtinyt jo vähän uudistuakin tästä minulla kuvissa näkyvästä jalkavoiteesta. Tuote on kuitenkin edelleen se sama. En tiedä miksi en ollut tarttunut tuubiin aikaisemmin, vaikka arvostan Compeedia suuresti. Minulle se vain sattuu olemaan rakkolaastarimerkki – pirun hyvä rakkolaastarimerkki. Syynä varmaankin se, että en kärsi halkeilevista kantapäistä, mutta todella kuivista ja karheista kantapäistä kärsin. Tai toki niitä halkeamia on, mutta ei syviä ja kivuliaita. Kantapääni pääsivät karseaan kuntoon, vaikka minulla olisi jos ja mitä tuotteita millä hoitaa kantapäät pehmoisiksi. Laiskuus! Siinä syy. Noh, alkoi lopulta häiritsemään niin paljon, että päätin kokeilla tätä jalkavoidetta karheille kantapäilleni. Minulla jäi sukat kiinni kantapäihin, sukkahousut meinasi rikkoutua ja puuvillasatiiniset lakanatkin meinasivat välillä tarttua kantapäihin. Ärsyttävä tunne!

Compeedin jalkavoide kantapään halkeamille sisältää ureaa ja maitohappoa. Kosmetiikassa käytettävä urea ei ole virtsaa. Tämä herättää monissa kysymyksiä ja hilpeyttä. Kosmetiikan urea on karbamidia, jota valmistetaan teollisesti. Sitä on ihossa luonnostaan. Tämä aine pehmentää ihossa olevaa keratiinia ja sitä kautta kuorii ja pehmentää ihoa. Lisäksi se on tehokas ihon kosteuttaja. Suosittu ainesosa vartalo- ja jalkavoiteissa. Erityisesti apteekeissa myytävissä. Maitohapolla on myös kuollutta ihosolukkoa irrottava ja pehmentävä vaikutus. Maitohappo myös sitoo kosteutta iholle.

Compeed jalkavoidetta voidaan nimestään huolimatta käyttää ihan vain kuiville jalkapohjille. Ei tarvitse olla halkeamia. Lukemani mukaan tätä suositellaan myös diabeetikoiden jalkojen hoitoon. Lisäksi se parantaa kynsien ulkonäköä. Ihan järkeen käyvää, sillä kun voiteessa on ureaa, joka käy keratiinin ”kimppuun”, niin kyllähän siinä sameat ja paksut varpaankynnet vähän voivat kaunistua.

Yleensä jalkavoiteet ovat aika paksua jankkia. Voidetta saa hieroa ja hieroa jalkojen ihoon. Kun jalkapohjissa on paksu parkkiintunut kerros ihosolukkoa, ei paksu voide meinaa imeytyä. Compeed yllätti keveydellään. Jalkavoiteeksi aika keveä koostumus, joka imeytyy nopeasti ja helposti. Jäi vähän sellainen olo, että hetkinen… tarvitseeko tätä vielä lisätä? Ei tarvitse.

Compeed jalkavoide kantapään halkeamille auttoi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Mikään jalkavoide ei koskaan ole pehmentänyt kantapäitä näin nopeasti. Ei tietenkään vedä vertoja hapoilla kuorivien sukkien lopputulokselle, mutta selkeä parannus. Kun jokainen ilta levittää voiteen jaloille, aivan taatusti viikossa saa hyviä tuloksia pahimmatkin kantapäät. Itse sain pientä apua jo yhdestä käyttökerrasta, mutta säännöllisellä käytöllä tietenkin olen saanut aina vaan sileämmät kantapäät. En todellakaan odottanut tällaista tehokkuutta. Kun on käyttänyt jos jonkinlaisia kosmetiikkatuotteita ja lukenut niiden lupauksia kriittisin silmin, tämä jalkavoide häkellytti. Se oikeasti tuo apua jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Suosittelen!

Kuka muu omaa järkyttävät kantapäät, jos ei hoida niitä?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (8)

Kiitos vinkistä! 🙂

Mulla on semmoisia kausia, kun hoidan jalkapohjia joka ilta ja sitten rasvaaminen taas unohtuu. Ehdottomasti paras voide on Dermosilin hand & foot night care, joka on nytkin tilauksessa, mutta tätäkin voisi testata sen loputtua.

Minun täytyy myöntää, että koko talvi on mennyt jalkapohjien kanssa aivan hunningolla ja siksi ne niin järkyssä kunnossa olikin. 😀

Hyvä kun muistutat jalkojen olemassaolosta 😁 Sukat laitettava jalkaan huomenna, mitkä taisin lahjaksi sulta saada ❤️ Ne on vaan jäänyt kaappiin ja jalat on kamalassa kunnossa!!

Etkö ole kokeillut niitä?! :O Noh, on minullakin niitä itselleni jemmassa, mutta enpä ole ottanut käyttöön. Täytyy tehdä niillä ennen kesää se todellinen kuorinta. Tällä jalkavoiteella sain oikeasti ekalla käyttökerralla paremman tuloksen kun raspaamalla ja jollain toisella jalkavoiteella.

Mun jalka-/jokapaikan voiteeni on Dermosilin Extra. Levitän sitä arki-iltaisin jalkoihin ja päälle pörrösukat -Olen ”pyhittänyt” yhdet sukat voiteen kanssa käytettäväksi. Annan vaikuttaa vähintäänkin tunnin ja otan sukat pois, kun alan nukkumaan. (Sukat jalassa tulee kuuma aamuyöllä!)
Jalkakylpyä ja raspausta tulee tehtyä harvakseltaan. Jalkojenhoitosukat Korealaisesta merkistä toimivat yllättävän hyvin!

Joo, tuo linkki mikä postauksessa on, niin vie postaukseen, jossa esittelen Holika Holikan kuorivia sukkia. Ne on tehokkaat! Tosin tuloksen saan vasta parin viikon päästä. Eka viikko odotellaan kuoriutumisen alkamista, toinen viikko hilseillään sitä pois. Tällä jalkavoiteella sain pika-avun, joka ei kyllä korvaa kuorivien sukkien tehoa. Niillä saa vauvajalat. 😀

Lidlin jalkavoide yllätti. Toimii tosi hyvin!
Siknä on myös tuota ureaa, on suht kevyttä ”lirua” levittää, eikä tahmaa. Ja tehokasta.
Saman sarjan sos käsivoide on myös suosikkini. Sen koostumus on paksumpi, lähes vaseliinimainen, mutta kertalevitys jo riittää saamaan kuivat (siis myös todella kuivat) kädet kuosiin.
Edullisia, tuoksuttomia ja tehokkaita. Ja koska ovat helposti saatavilla, tulee usein matkalla koukattua vaan kaupan kautta ja ostettua ”yksi autoonkin” sen sijaan, että jäisi loppupäiväksi harmittelemaan kotiin unohtunutta rasvaa ja kutisevia käsiä.

Kiitos vinkistä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *