Glitz & Glam

Paras jalkavoide ikinä!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuote saatu blogin kautta PR-toimistolta

Ei vielä kaikista ajankohtaisinta, mutta pian on. Kesä ei vielä kolkuttele, eikä sandaalit ja paljaat jalat ole ensimmäisenä mielessä, mutta ei mene kauaa, kun varvastossut ovatkin ajankohtaiset. Mitä löytyy sieltä sukkien suojasta? Onko kantapäät halki ja sukat rispaantuneet, kun karheat kantapäät raapii ne rikki? Menevätkö sukkahousut rikki jo jalkaan laittaessa repaleisten kantapäiden takia? Entä sitten se kesä, kun pitäisi paljastaa kantapäät?

Sain jo kauan, kauan sitten PR-toimistolta Compeed -jalkavoiteen kuiville ja halkeileville kantapäille. Pakkaus on ehtinyt jo vähän uudistuakin tästä minulla kuvissa näkyvästä jalkavoiteesta. Tuote on kuitenkin edelleen se sama. En tiedä miksi en ollut tarttunut tuubiin aikaisemmin, vaikka arvostan Compeedia suuresti. Minulle se vain sattuu olemaan rakkolaastarimerkki – pirun hyvä rakkolaastarimerkki. Syynä varmaankin se, että en kärsi halkeilevista kantapäistä, mutta todella kuivista ja karheista kantapäistä kärsin. Tai toki niitä halkeamia on, mutta ei syviä ja kivuliaita. Kantapääni pääsivät karseaan kuntoon, vaikka minulla olisi jos ja mitä tuotteita millä hoitaa kantapäät pehmoisiksi. Laiskuus! Siinä syy. Noh, alkoi lopulta häiritsemään niin paljon, että päätin kokeilla tätä jalkavoidetta karheille kantapäilleni. Minulla jäi sukat kiinni kantapäihin, sukkahousut meinasi rikkoutua ja puuvillasatiiniset lakanatkin meinasivat välillä tarttua kantapäihin. Ärsyttävä tunne!

Compeedin jalkavoide kantapään halkeamille sisältää ureaa ja maitohappoa. Kosmetiikassa käytettävä urea ei ole virtsaa. Tämä herättää monissa kysymyksiä ja hilpeyttä. Kosmetiikan urea on karbamidia, jota valmistetaan teollisesti. Sitä on ihossa luonnostaan. Tämä aine pehmentää ihossa olevaa keratiinia ja sitä kautta kuorii ja pehmentää ihoa. Lisäksi se on tehokas ihon kosteuttaja. Suosittu ainesosa vartalo- ja jalkavoiteissa. Erityisesti apteekeissa myytävissä. Maitohapolla on myös kuollutta ihosolukkoa irrottava ja pehmentävä vaikutus. Maitohappo myös sitoo kosteutta iholle.

Compeed jalkavoidetta voidaan nimestään huolimatta käyttää ihan vain kuiville jalkapohjille. Ei tarvitse olla halkeamia. Lukemani mukaan tätä suositellaan myös diabeetikoiden jalkojen hoitoon. Lisäksi se parantaa kynsien ulkonäköä. Ihan järkeen käyvää, sillä kun voiteessa on ureaa, joka käy keratiinin ”kimppuun”, niin kyllähän siinä sameat ja paksut varpaankynnet vähän voivat kaunistua.

Yleensä jalkavoiteet ovat aika paksua jankkia. Voidetta saa hieroa ja hieroa jalkojen ihoon. Kun jalkapohjissa on paksu parkkiintunut kerros ihosolukkoa, ei paksu voide meinaa imeytyä. Compeed yllätti keveydellään. Jalkavoiteeksi aika keveä koostumus, joka imeytyy nopeasti ja helposti. Jäi vähän sellainen olo, että hetkinen… tarvitseeko tätä vielä lisätä? Ei tarvitse.

Compeed jalkavoide kantapään halkeamille auttoi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Mikään jalkavoide ei koskaan ole pehmentänyt kantapäitä näin nopeasti. Ei tietenkään vedä vertoja hapoilla kuorivien sukkien lopputulokselle, mutta selkeä parannus. Kun jokainen ilta levittää voiteen jaloille, aivan taatusti viikossa saa hyviä tuloksia pahimmatkin kantapäät. Itse sain pientä apua jo yhdestä käyttökerrasta, mutta säännöllisellä käytöllä tietenkin olen saanut aina vaan sileämmät kantapäät. En todellakaan odottanut tällaista tehokkuutta. Kun on käyttänyt jos jonkinlaisia kosmetiikkatuotteita ja lukenut niiden lupauksia kriittisin silmin, tämä jalkavoide häkellytti. Se oikeasti tuo apua jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Suosittelen!

Kuka muu omaa järkyttävät kantapäät, jos ei hoida niitä?

X