Horoskooppimerkit

Työntekijähoroskooppi – lue, millainen työntekijä olet horoskooppisi mukaan

Miten tähtimerkit vaikuttavat tapaamme käyttäytyä toimistossa? Miten kunkin horoskooppimerkin kanssa kannattaa toimia? Nappaa vinkit työntekijähoroskoopista!

Teksti:
Anna.fi

Unelmatyön löytäminen vaatii haaveilua ja aikaa.

Miten tähtimerkit vaikuttavat tapaamme käyttäytyä toimistossa? Miten kunkin horoskooppimerkin kanssa kannattaa toimia? Nappaa vinkit työntekijähoroskoopista!

Kurkkaa myös pomohoroskooppi.

Oinas

Oinaat menestyvät parhaiten työelämässä yleensä silloin, kun he saavat työskennellä omilla ehdoillaan. Tästä syystä monet heistä toimivatkin yrittäjinä ja tai tietyn yrityksen palveluksessa esimiehinä. Esimerkiksi politiikka ja myyntityö ovat alueita, joissa dynaaminen Oinas luontaisesti viihtyy.

Lue lisää!

Härkä

Lojaali, ahkera ja asiallinen Härkä on yksi työmaailman parhaista tekijöistä. Hän työskentelee suunnitelmallisesti projektien alusta loppuun, kunnes kokonaisuus on valmis. Härkä voi kuitenkin olla tunnollisuutensa takia joskus työssään melko hidas. Hän viihtyy työympäristössä, jossa toimitaan kurinalaisesti aikataulujen ja tietyn rutiinin mukaan.

Lue lisää!

Kaksoset

Kaksonen on työntekijänä neuvottelemisen mestari. Tämän ilmamerkin ehdottomasti tunnusomaisin piirre on, että hän osaa tehdä sanoillaan valtavan vaikutuksen tiukimpaankin haastattelijaan ja hankalimpaankin asiakkaaseen. Hänen on helppo selittää tasa-arvoisesti kollegoilleen, kuinka heidän kannattaisi hoitaa tuleva neuvottelu. Hän vakuuttaa  myyntitilanteessa helposti asiakkaan siitä, että kyseinen palvelu tai tuote todellakin kannattaa ostaa.

Lue lisää!

Rapu

Rapu ei tee työtä ruokkiakseen egoaan, vaan työ on hänelle puhtaasti väline saada palkkaa. Hänen motivaationsa työelämässä on ennen kaikkea turvallisuus. Hän työskentelee vakaasti ja on yleensä hyvin luotettava. Hän saapuu paikalle ajoissa ja tekee sen, mitä häneltä odotetaan.

Lue lisää!

Leijona

Leijona haluaa olla työyhteisössään huomion keskipiste ja asioissa aina ensimmäinen. Vaikkei hänen tehtävänsä olisikaan johtaa toisia, hän etsii keinoja oman statuksensa kasvattamiseksi. Jos hän kokee, että joku kollegoista uhkaa hänen asemaansa, toisten on syytä olla varuillaan – kuningas puolustaa statustaan keinoja kaihtamatta. Hän ei myöskään ole iloinen siitä, jos joutuu valitusten kohteeksi.

Lue lisää!

Neitsyt

Neitsyt rakastaa työntekoa – kunhan olosuhteet ovat oikeanlaiset. Hän on ideaali työntekijä esimerkiksi siinä mielessä, ettei häntä haittaa tehdä töitä vielä myöhään illalla varmistuakseen siitä, että kaikki on varmasti hoidettu viimeisen päälle.

Lue lisää!

Vaaka

Vaaka on työelämässä yksityiskohtainen ja omistautunut. Samalla hän on sielultaan varsin herkkä, ja tämän vuoksi hän saattaa olla pomonsa näkökulmasta toisinaan hieman haastava johdettava.

Lue lisää!

Skorpioni

Skorpioni on harvoin sellaisessa tilanteessa,  ettei hän tiedä, mitä haluaa tai miten hän saavuttaa haluamansa. Tästä syystä hän on varsin voimakastahtoinen ja määrätietoinen työntekijä. Kun Skorpioni tietää, että tiettyjen tehtävien menestyksellinen hoitaminen vie hänet kohti tärkeää päämäärää, hän tekee kaikkensa saavuttaakseen tavoitteensa.

Lue lisää!

Kauris

Kauris on työssään onnellisimmillaan silloin, kun hänellä on liikaa tekemistä. Hän tarvitsee tunnetta siitä, että häntä tarvitaan. Kauris haluaakin itselleen mahdollisimman monenlaisia projekteja ja paljon vastuuta. Kaikkein masentavin näkymä on se, että hän jumittuisi työssään rutiininomaisiin tehtäviin ilman mahdollisuuksia edetä vastuullisempiin toimiin.

Lue lisää!

Vesimies

Vesimies haluaa luontaisesti rohkaista jokaista siihen, että huonoistakin asioista etsittäisiin hyviä puolia. Tämän vuoksi suurin punainen vaate hänelle on työpaikalla se, että ihmisiä kohdeltaisiin epäreilusti. Hän alkaakin helposti ylenkatsoa esimiehiään, jos he toimivat epäoikeudenmukaisesti ja typerästi. Syynä ei kuitenkaan ole, että hän itse haluaisi toimia johtajana vaan yksinkertaisesti se, että Vesimiehen filosofian mukaan johtajien pitäisi olla riittävän viisaita tekemään oikeita ratkaisuja.

Lue lisää!

Jousimies

Jousimies on työntekijänä kovapäinen, iloinen ja halukas auttamaan toisia. Hän tihkuu itseluottamusta ja hoitaa tehtäviä kuin huomista ei olisikaan. Hän rakastaa projekteja, jotka ovat riittävän haastavia ja jotka vievät hänet pois tylsien rutiinien parista.

Lue lisää!

Kalat

Herkän ja sympaattisen Kalan suurin rikkaus työelämässä on rajaton mielikuvitus. Hän leikittelee mielellään uusilla ideoilla ja ajatuksella, ettei kukaan muu ole ehkä keksinyt vielä sitä, minkä hän juuri keksi. Kala soveltuu luovuutensa ja idearikkautensa vuoksi parhaiten luoville aloille, koska tällöin hän todella pääsee hyödyntämään loistavaa mielikuvitustaan.

Lue lisää!

Lue myös:

Laihdutushoroskooppi – Millainen dieetti sopii tähtimerkillesi?
Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin
Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kuva: Colourbox Teksti: Elina Järvi

Lähteet: Sulekha.com: Blogs, Futurescopes.com, Mystical Blaze

X